yerli arabayı ciddiyetle yapacaklarsa devlet tüm araçlarında bunlardan almalı: a,b,c,d benzeri lüks/kalite sınıflandırması ile müsteşarlardan bakanlara ve cumhurbaşkanına istisnasız herkes bu araçları kullanmalı.
ilk yıllarda bazı sıkıntılar olacaktır ancak zamanla giderilir. önemli bir tutarsızlık bu araç yapılırsa devletin hala mersedes kullanması olacaktır. gerçi tutarlılık beklemekte hata bunlardan. neyse bakalım, vergi yükümüz biraz hafiflese bu da olumludur.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
üşenmedim gittim vestel topiğinde kaç kişi var diye bakmaya..
311 kişi şu an,Allah akıl fikir versin bizim ky'ye..![]()
bu kadar ötv ve hatta ötv'nin kdv'sini alıpta yerli otomobil olayı..buna çocuklar bile güler, gündem değiştirmek için ortaya atılan ve amiyane tabirle sazan avlamak için güzel bir olta bulunup mal yıkmak için kullanılan bi kavramdır bu..
yerli otomobil yapacak şirket tavan tavan gider ve tavanı açmaz..andersenden masallar, anz kim yerli otomobil kim.?
daha telefon bile yapamıyor neyin otomobilini yapacak peruklu..?
sn.discretus uzun zamandır yoktunuz veya ben görmüyordum..?
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri