Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 590/1014 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evrensel tanımı yok ki, forumda sorsan herkes sana cahil der ahmet abim ama sen kendini alim görüyorsun. Örneği şahsi algılama lütfen, demek istediğim şu ki cahil cahil olduğunu bilse cahil olmazdı zaten.
    bizim cahil diye tabir ettigimiz adam internete bile giremeyen adam yani ona gore dusun

TR nin %50 sinden fazlasi yani

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Zeka kisilerin beyninde degildir.

Sezgilerle, duygularla bir baska enerji boyutundan alinir, kullanilir.
    anlamadim

biraz acarmisiniz?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Zeka geriliği genetik değilse ben herkesin yaptığı APTALLIĞI cahilliğine bağlarım ve cahillik den kurtulmakta insanın kendi elinde , helede bu çağda, o halde sadece FADIL AKGÜNDÜZ yazıp google `dan arayıp bu çakalın ne boktan bir adam olduğunu görme imkanı varken bunu yapmadan gidip parasını bu pisliğe kaptıran sonrada ahlayıp sızlayanlar için sadece layığın neyse onu yaşarsın derim.
    +sonsuz

bu kadar guzel soylenir

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ne o?

Döt bankası mı kuruldu?
    Döt bankası değil ama faiz haram bankası istemediğiniz kadar var.

Ahmetg Guest
    Zeka Amerikada intelligence denen sey

"Intelligence is the propensity to acquire knowledge" diye bir yerde okumustum

Benim merak ettiğim, hala projeden projenin biteceğine güvenipte BETON alan kaç uyanık kaldı bu memlekette ! Tamam BETONDA balon yok , köpük yok, hazımsızlık da yok hepsine olur diyelim, `dünyada mekan ahirette iman` onuda anlarız dini söylemler açısından da bugünün kaotik ortamında projeden beton almak nasıl bir cengaverliktir onu anlamakta güçlük çekiyorum. Hayır yeni projeler etraftaki bitmiş , oturmayı bekleyen sürüsüne satılık betonlardan ucuz olur ileride prim yapacak diye alırsın anlarımda yeni projelerin çoğu eski bitmişlere göre daha pahalı satılıyor ama hala birileri bunlara para yatırıyorsa ben bunu anlamakta zorluk çekerim . Varsa bir anlayan hele gelsin benim gibi cahillere anlatsın bu işin sırrını...

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Benim merak ettiğim, hala projeden projenin biteceğine güvenipte BETON alan kaç uyanık kaldı bu memlekette ! Tamam BETONDA balon yok , köpük yok, hazımsızlık da yok hepsine olur diyelim, `dünyada mekan ahirette iman` onuda anlarız dini söylemler açısından da bugünün kaotik ortamında projeden beton almak nasıl bir cengaverliktir onu anlamakta güçlük çekiyorum. Hayır yeni projeler etraftaki bitmiş , oturmayı bekleyen sürüsüne satılık betonlardan ucuz olur ileride prim yapacak diye alırsın anlarımda yeni projelerin çoğu eski bitmişlere göre daha pahalı satılıyor ama hala birileri bunlara para yatırıyorsa ben bunu anlamakta zorluk çekerim . Varsa bir anlayan hele gelsin benim gibi cahillere anlatsın bu işin sırrını...
    Keriz ot gibidir biçtikçe yenisi biter...

Fadıl 3 kere sapladı adam işin sırrını çözmüş.

Bu doğal seçilimdir.

Ha, şu da var ki kimin keriz olduğu oyun bitmeden anlaşılmaz. Belki de alan kazanıyor almayan keriz şimdiden bir şey demek zor.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    anlamadim

biraz acarmisiniz?
    Acmak zor, cok derin arastirma konusu bu.

Insan, ruh zihin ve bedendir.

Olur, ruh ve zihin olarak gider.

Is'te zeka dedigimiz sey, bir zihin faaliyetidir ve belli bir ogrenimden sonra, zihin, zekayi kullanmayi ogrenir.

O yuzden okumak ibadettir.

O yuzden yuce Kur'an oku diye baslar.

Burada ifade edilen okuma, ilimi fenni bilgiyi anlatir.

Yoksa milletin yaptigi gibi gonderene Kur'an ayetini geri okumak degildir.

Sayfa 590/1014 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •