Sayfa 203/464 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Alan kurumlar neden zararına satıyor anlamıyorum aslında bekleseler kağıt istikrar kazanır ve yükselişe geçer
    Ak yatırım zararına veriyor ıcbct den işlem yapan kimse önce alıyor ve sonra zararına veriyor o arkadaş devamlı
    Tahtayı bozucu işlemler yapıyor ve spkya o arkadaşı şikayet edeceğim aynı şekilde işlemler yapmaya devam ederse
    Kendi satışını alıyor kendi alışına veriyor burayı okuyorsa izleniyor 2.26-1.66 buradan tepki gelebilir ytd
    alanlar kyya satmıyor bence alan satan aynı eller..maksat arada hisse fiyatını düşürüp kynın elindeki hisseyi zararına almak...Borsanın temel kaidesidir hisse yükselirken mal çıkılır düşerken mal alınır...herkesin fikrine saygım sonsuz ama bence cep to cep yapıp düşük fiyattan mal topluyorlar...

2. Geçen hafta çalkantılı Cuma gününde bile satmayan yabancı Pazartesi günü hisseyi satmaya başlamış. Pazartesi 45.000, Salı 45.000, Çarşamba 56.000 lot satmışlar bir o kadar da dün satmışlardır. Toplamda ellerinde 450.000 lot vardı. 250.000 civarı kaldı. Hisseye işkence eder gibi, yabancı takasları azar azar düşüyor. Bu iş böyle devam ederse hissenin dengeye gelmesi bir haftayı daha bulabilir. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...84029787_1.pdf

180oldu bizim essek...nerdesiniz ?dün bugün için tavan olabilir diyen biri vardı hatrlıyormusunuz??

Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    Tavan olmazsa burada ne yapcan? Pandaya dinlendirme dedim diyorsun, sen ne yapıyorsun????? Pardon sen yarın o bugün için diyor değil mi??!!!! Dediğim gibi burada pandanın avaneleri baya bol, bunlar helak olmadıkça da bu hisseden cacık olmaz....tabi spek adamsa o ayrı......
    hadi bakalım??????

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hadi bakalım??????
    hadi bakalım derken??? Pandanın avaneleri lafını kabul ediyorsun demek,sadece tavan olmazsa lafima takıldığına göre, onu da anladım zaten, %3-4 u tavan gibi lanse mi edicen şimdi bize komedi avaneler sizi, işinize bakın, laf ebeliği yapmayın, demekle gitmez.....Siz hala işin geyigindesiniz, 10 tane taş atar birisi tutar burda artist artist gezinirsin, sen allah mısın da ne zaman tavan olur bileceksin avane?????

Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    hadi bakalım derken??? Pandanın avaneleri lafını kabul ediyorsun demek,sadece tavan olmazsa lafima takıldığına göre, onu da anladım zaten, %3-4 u tavan gibi lanse mi edicen şimdi bize komedi avaneler sizi, işinize bakın, laf ebeliği yapmayın, demekle gitmez.....Siz hala işin geyigindesiniz, 10 tane taş atar birisi tutar burda artist artist gezinirsin, sen allah mısın da ne zaman tavan olur bileceksin avane?????
    kardeş senin amacın ne??söylede bilelim düşmesinimi istion çıkmasını mı...biran önce sat git de kurtulalım senden artık YETER yahu...sana mal al diyen mi var sat git ne bekleyip burayı işgal edion madem ben hisse pazarlıyorum sende alma satttttt Dürüstsen eğer...yok milletin malını ucuza almaksa niyetin onuda Allaha havale ediyorum...

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    kardeş senin amacın ne??söylede bilelim düşmesinimi istion çıkmasını mı...biran önce sat git de kurtulalım senden artık YETER yahu...sana mal al diyen mi var sat git ne bekleyip burayı işgal edion madem ben hisse pazarlıyorum sende alma satttttt Dürüstsen eğer...yok milletin malını ucuza almaksa niyetin onuda Allaha havale ediyorum...
    hep coşku odaklısınız belli, sizi gidi avaneler sizi, satıp gidelim de sizin gibi şarlatanlara mı bırakalım meydanı????

Sayfa 203/464 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •