ilk 10 kademede 33 bin alış....çin ordusu gibi.. karşısında sadece 3000 adet satış var.....kim kazaanacak bakalım..
Ekim ayı satışları çok güzel.
Üretim.........4549
İç Satışlar.....3466
Dış Satışlar...1029
Toplam.........4495
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
sayın yüksel c tablo gayet güzel...ellerinize sağlık .görünen o ki 2016 yakınız....zaten yönetim de 2017 sonu için hedeflenen %4 bir artış tan bahsediyordu yanılmıyorsam..umut edilen rakamlara ulaşılırsa , 2018 de dağıtılacak iyi bir temettü olacağını düşünüyorum,ne yapalım bize de bu düştü der beklemeye devam ederiz.
işlem adetlerine bakarmısınız.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Bankaların ve aracı kurumların analizlerinin odaklandığı nokta satışlardaki artış.
Son bilanço verilerine göre yıl sonu beklentileri 90.00TL birleşiyor.
Ancak hisse fiyatını sadece bilanço kalemleri değil, hissenin dönüşümdeki oranı da etkiliyor.
İşlem hacminin iyice düşmüş olması ve takas dağılımı hissenin birkaç elde biriktirildiği ve dolaşımda fazla bir
hisse kalmadığını gösteriyor. Dilerlerse daha üstüne de rahatlıkla taşırlar.
Küçük yatırımcının hissesinin değerine inanıp sabırla olacakları beklemesi uygun
olur diye düşünüyorum.
Harekete geçmesi için henüz erken. Kasım sonu, Aralık başı dikkatle takip edilmeli.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri