Sayfa 225/540 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

  1.  Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    2,2 milyon euro olabilirmi bahsettiğiniz rakam sayın Ravi.
    http://www.astaldi.com/en/business/p...-campus-ankara
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

  2.  Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    2,2 milyon euro olabilirmi bahsettiğiniz rakam sayın Ravi.
    gerçi yukarıda bir arkadaş paylaşmış
    CONTRACT VALUE
    EUR 2,211 million

    görüldüğü üzere dediğim gibi. yoksa o kadar "az" paraya iş yapacak bir şirket değil anladigim kadariyla

  3. 2.2 milyar euro içinde ulusoyun payı ne olur ki

    20/50/100/150 milyon euro???
    fikir yürütebilecek var mi?

  4. Hava kötü...

  5.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    astaldinin sitesinde toplam proje bedeli 2.2 milyar euro imiş.
    acaba bu sadece astaldinin payımı

    vay be....
    Bu bedel 1.100.000 m2 3600 yataklı şehir hastanesi inşaat yapım bedeli..iş Astaldi Türkerler ortak girişimi tarafından yapılmaktadır.
    Bu konuyu bir tarafa bırakalım ,esas önemli olan şey %10 luk hisse hangi oranda kimlere satıldı.Yabancılardan alım yapan hangi fon.Yerliler kim.6 ay borsada bahsi geçen paylar (14.500 den satılan hisseler) satılmayacaktı.Bunu takip etmek kimin görevi.SPK dan sormak lazım.Hangi fon satın almıs ise konu nasıl takip edilir.Yerli Gedik satıyorsa hangi malı satıyor.Yoksa hepsi bir dümenmiydi.Patronun malını yabancı aldı diye KY yi uyuta uyuta 4 milyon malı piyasaya yedirmekmiydi amaçları.Gerekirse şirkete gidip yatırımcı ilişkilerinden bu soruların cevabını alacağım.Şayet vermezler ise SPK ya gidip şikayet etmeyi düşünüyorum.Bu ülkede artık hiçbirşey yadırganmaz oldu haksızmıyım.Yapanın yanına kar kalıyor hakkını aramadıkça.

  6. hissenin bu karlılığında bi numara yok değil mi? kandırmaca bi bilanço değildir umarım.borsa düzelince bu hisseden almak istiyorum.Bilançolardaki büyüme sürdürülebilir midir acaba şirketi tanıma açısından soruyorum.Bilanço vs okuma bilmiyorum teknik bakarım olaya trend varsa alırım biraz geç oldu ama karlılık çok güzel olunca devam eder diye düşündüm.Seyitler kimya var bi de bende hiç yazmadım forumuna hep kar ettim bugün çıktım artık.Ama hangi forum yazdıysam onun hissesinden hep zarar ettim kront hariç.Buraya almadan yazıyorum sizce bilançolarla buyucek midir?

  7. Baskılayıp küçük yatırımcıdan toplamayı amaçlıyorlar sabredin bence ytd

  8.  Alıntı Originally Posted by kutahya4374 Yazıyı Oku
    Baskılayıp küçük yatırımcıdan toplamayı amaçlıyorlar sabredin bence ytd
    Almak isteyen patrondan 14.50 den alırdı.Şimdi gitsen patron %10 daha hisseyi 14.50 den sanada verir.Yabancıya sattık diye milleti gaza getirip Gediğin elindeki malları çıkıyorlar hergün.Citi de biryandan satışa geçmiş.yatırdığı dolarları kurtarmağa çalışıyor.Satın aldığı dolar kuru %12,4 atıncaya kadar her her satıştan karlı çıkar.Gedik taşı gediğine koydu tabir yerindeyse.Güzel kar etti bu operasyondan.KY yıllık bilançoyu bekleye dursun.

Sayfa 225/540 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •