Sayfa 152/1001 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Konu HALKBANK tan açılmışken topiğin ana temasını fazla bozmadan bir laf etmek istiyorum . Halk bankasına en az 1 sene elimi sürmezdim. Aslında bu lafı gidip HALKBANK topiğinde söylemek istedim ama MÖTÜM yemedi anama söverler diye geldim kendi çöplüğümde öteyim dedim kafa ağrıttıksa af ola...
    ben gittim kozal topigine 40 yaptiniz mi , yapmadiysaniz bahceliyi cagirayim 40 yapsin dedim..
    o kadar uyarmistim halbuki..!
    kendilerinin yuzde 10 hissesi var halkbankta, 12.5 milyar dolarlar donuyor ortalikta ; dedikodu mahiyetinde..
    basbakan bi gitsin gelsin bakalim o zaman belli olur..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben gittim kozal topigine 40 yaptiniz mi , yapmadiysaniz bahceliyi cagirayim 40 yapsin dedim..
    o kadar uyarmistim halbuki..!
    kendilerinin yuzde 10 hissesi var halkbankta, 12.5 milyar dolarlar donuyor ortalikta ; dedikodu mahiyetinde..
    basbakan bi gitsin gelsin bakalim o zaman belli olur..
    Valla ben işkembeden atıyorum ama Deutsche banka filan verilen cezalardan yola çıkıyorum 4 milyar Dolar buluyorum. Anlaşırlar falan dersek 2 Milyar Dolar milletimiz tarafından ödenecek gibi duruyor. Zarrab yapıyor, Çağlayan rüşveti yiyiyor, milyonluk saatleri rüşvet diye koluna takıyor ama hep giren bize oluyor AQ im.

3. Tvettır da binlerce takipçisi olan -ekonomikoçu- terste kalmış. Adam sabahtan beri ABD ye giydiriyor. Dolar alanları suçluyor. En önemlisi de ( kötü gönüle teselli olsa gerek ) doların 3,10 lara geleceğini yazıyor. Bu kişinin Blooomberght sunucuları nezdinde itibarı çok yüksektir.

Bu ülke , her şeyi takım tutar gibi siyasilere bağlandığı ( yanlışı eleştirmekten kaçındığı ) için doğru yolu bulamıyor. Kocaman kocaman akademik ünvanlı insanlar, koltuk uğruna sunucunun yönlendirmesi karşısında - hayır , o iş öyle değil, böyle olacak - diyemiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Çuvallıyorsun.

Seni izleyen onlarca insan için gönül kırıklığı oluyorsun.

Kimileri dalgalarını geçiyorlar, sesli, sessiz...

Sonra tutuyorsun, dolar 3,10 olacak diye bir cevher daha yumurtluyorsun.

Kredisi kalmamış, müflis bir analizcinin, o hayalkırıklığı ile bir hataya daha imza atıyorsun.

Yazık.

Sanalda tek dayanak itibar.

Sanal dünya yıldızları, itibar olmadan yaşayamazlar.

3,8867 +0,0892 +2,35%
    sanırım en tepeden kapatacak
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Tvettır da binlerce takipçisi olan -ekonomikoçu- terste kalmış. Adam sabahtan beri ABD ye giydiriyor. Dolar alanları suçluyor. En önemlisi de ( kötü gönüle teselli olsa gerek ) doların 3,10 lara geleceğini yazıyor. Bu kişinin Blooomberght sunucuları nezdinde itibarı çok yüksektir.

Bu ülke , her şeyi takım tutar gibi siyasilere bağlandığı ( yanlışı eleştirmekten kaçındığı ) için doğru yolu bulamıyor. Kocaman kocaman akademik ünvanlı insanlar, koltuk uğruna sunucunun yönlendirmesi karşısında - hayır , o iş öyle değil, böyle olacak - diyemiyor.
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Çuvallıyorsun.

Seni izleyen onlarca insan için gönül kırıklığı oluyorsun.

Kimileri dalgalarını geçiyorlar, sesli, sessiz...

Sonra tutuyorsun, dolar 3,10 olacak diye bir cevher daha yumurtluyorsun.

Kredisi kalmamış, müflis bir analizcinin, o hayalkırıklığı ile bir hataya daha imza atıyorsun.

Yazık.

Sanalda tek dayanak itibar.

Sanal dünya yıldızları, itibar olmadan yaşayamazlar.
    sakıncası yoksa kim bu?

7. 3,8884 +0,0909 2,38%

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Pazartesi günü BİST'te olacakları da çok merak ediyorum.

Vize krizinde 122.000 olan VİOP ta bugünkü düşüşüne karşın hala 16.000 puan yukarıda...

Gidecek o kadar yer var ki.

Bir yanda BİST 100 de 5 cent bekleyenler.

Diğer yanda balon olduğuna inananlar.

Türkiye bu tür yatırım konularında müthiş heyecanlı bir ülke...

Sayfa 152/1001 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •