bence ay sonundan itibaren yükselişe geçer gibi duruyor.teknik olarak diyorum.ne dersiniz.
bence ay sonundan itibaren yükselişe geçer gibi duruyor.teknik olarak diyorum.ne dersiniz.
fazla vesvese iyi değildir..(şüphe ..tereddüt..kafa karışıklığı..) Ulusoy elektrik güvenilir temeli sağlam bir şirket..hak ettiği yere zamanla gelecektir..herşeyin başı güvendiğin yerdeysen sabır....maliyetim 18.20 tl..sabırla beklerim..çünkü geçmişten epey bir ders aldım..
16 eylülden bu yana iş yatırım 131.000 lot citi53.000 lot satış yapmış .doçe ise son üç günde 25.700 satmış.gediğin son üç günde sattığı 161.206 lot.
Atayatırım takas analizi
GEDIK YATIRIM 428.964- 267.758 =-161.206
Bizim borsa hep dümen.Bu hisseleri kime sattığını bilen varmı.Yabancı bizim bıyıklılar.Hepsi patron oyunları.Patronun hissesi muhtemelen Gedikte.%10 DIŞINDA SATIŞ YAPTI DEMEDİM.
Size bir örnek vereyim.EGEEN 55 lerde falandı.şirket yanlış hatırlamıyorsam borsadan 25 milyon tl lik kendi hissesini satın alacağını bildirdi.Kağıt temettüleri saymıyorum 349 u gördü birbuçuk senede.Patron kaç lot aldı biliyormusunuz. Kocaman bir sıfır lot.Yaygın bir söz var burası borsa.......
boş konuşmaya gerek yok. yok efendim o satmış bu satmış bu hisse şuan %20 iskontolu işlem görüyor yıl sonu itibari ile 22 li seviyeler 2018 de ise 30 binler test edilebilir. şuan borsada gözüm kapalı alacağım tek hissedir. 17 bin li her seviyeden alım yaparım 16 bine gelsin evimi satar alırım bukadar net konuşuyorum.
Hisse üç kurus dusunce hemen felaket tellallari turemeye baslamis. Borsada buyuk bir sikinti olmadikca yil sonu bilancosunu 30tl fiyatlarla karsilariz.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaşlar niye sıkıntı ediyorsunuz verirse aşağı aşağıdan bu sefer daha fazla alırız durmak yok yasanın arkaya keyfinize bakın 2 blanco Dada aynı hareketleri yaptı şu akar yolunu bulur düştüğü gibi çıkar hiç merak etmeyin felaket tellalligi yapacak durum yok 3 blanco dan önceki seviyesinde gedik Citi is aşağıya başayim asagidan toplayım derken dikkat etsin aç kurt gibi bekleyenlere elindeki mali da kaptirmasin
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim felaket tellallığı yaptığım yok.Şirket için kötü birşey söylemiyorum.
Karlı şirket büyüyor ,yeni fabrikalar açıyor ,zaten bu nedenle hisse almışız ve umutla bekliyoruz.Endişemizde yok.
Sorun şurada:
Şirket hisse fiyatı borsada yukarıdayken borsa değerinin oldukça altında 14.50 den patron kendi hissesinden şirketin %10 luk kısmını satıyor.(sebebini bilmiyoruz.Kendi şirketine borçmu verecek yada başka şirketinemi? ..)
Hisseyi hangi yabancı fon aldı 3.2 milyon lotu,800 bin lotu kim aldı.Yerli Gedik mi veya yerli fon..ödeme nezaman gerçekleşecek..?????Bu fonun adını bilen varmı?
Borsada patronların çekmediği numara yok.Muhtemelen bu hisselerin gerçekten borsada satılmasına kadar kanaatimce bir yükseliş zor görünüyor.Uzun vadede sorun yok.Şayet düşerse maliyetimi yükseltmesine rağmen alış yapmayı düşünüyorum.
Borsa patron örnekleriyle dolu...
Yıl 1994 Marbank yabancılara satılıyor diye göçen borsada ky nin eline verdiler banka battı
Feniş yabancılara hisse satacağını kapa bildirdi hisse 1,50 den 2,40 lara geldi.çok kısa süre sonra feniş 1.10 ,gözaltı pazarı 0.24 lere düştü şirket battı.
Petkimin borsadan aldığı kendi hisselerini borsa fiyatının üzerinde defalarca blok satış yaptığını kapa bildirmesine rağmen hisse çok geri çekildi.Hele bir 80 milyon lot hikayesi varki kimse sonucunu bilmiyor.Hisse hala toparlamış değil.
Egeeni anlatmaya gerek yok patron hisse alacağım dedi hisseyi uçurdu tek lot almadı.Borsadan önce aldıklarını 300 lerden milletin eline vermiş olduğu kanısındayım.
ULUSE ye gelince 4 milyon lotun gerçek anlamda satışı yapılana kadar şahsen yükseliş beklemiyorum.
Borsada 25 yılda yaşamadığımız entrika yok..Ne olup ne bittiğini sorgulamaz iseniz buraya hiç gelmeyin benden size tavsiye.
Yukarıda yazılanlar al sat tavsiyesi olmayıp sadece şirkete ne olup bittiğini yatırımcıların sorgulaması amacıyla yazılmıştır.
Yer İmleri