Sayfa 226/540 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    hissenin bu karlılığında bi numara yok değil mi? kandırmaca bi bilanço değildir umarım.borsa düzelince bu hisseden almak istiyorum.Bilançolardaki büyüme sürdürülebilir midir acaba şirketi tanıma açısından soruyorum.Bilanço vs okuma bilmiyorum teknik bakarım olaya trend varsa alırım biraz geç oldu ama karlılık çok güzel olunca devam eder diye düşündüm.Seyitler kimya var bi de bende hiç yazmadım forumuna hep kar ettim bugün çıktım artık.Ama hangi forum yazdıysam onun hissesinden hep zarar ettim kront hariç.Buraya almadan yazıyorum sizce bilançolarla buyucek midir?
    Bilançoda sorun yok ,şirket büyüyor ancak Gediğin yaptığı satışlardan hisse başını kaldıramıyor.Keşke düssede sahsen daha fazla hisse alabilsem.YTD

2. Hisse Gediğin yaptığı satışlardan (14,50 den yapılan blok satışlar şirketin %10 u) etkileniyor.Yabancıların 14,50 ye kadar vermeleri zor USD aldı başını gitti.Gedik 14.50 den almıs ise 18.00 çıkarana kadar maliyeti artmıştır.gerekirse 18.00 in altınada verebileceğini düşünüyorum.Benimkisi tahmin yürütme .Sizler araştırıp kendi kararınızı veriniz lütfen.YTD

3. Anlamadım ben yabancının satış yaptığını yada Sait Ulusoy’un hisse sattığını nerden çıkardınız ?

Sent from my iPad using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Almak isteyen patrondan 14.50 den alırdı.Şimdi gitsen patron %10 daha hisseyi 14.50 den sanada verir.Yabancıya sattık diye milleti gaza getirip Gediğin elindeki malları çıkıyorlar hergün.Citi de biryandan satışa geçmiş.yatırdığı dolarları kurtarmağa çalışıyor.Satın aldığı dolar kuru %12,4 atıncaya kadar her her satıştan karlı çıkar.Gedik taşı gediğine koydu tabir yerindeyse.Güzel kar etti bu operasyondan.KY yıllık bilançoyu bekleye dursun.
    Citi'nin sattığını nasıl tespit ettiniz? Benim gördüğüm mütemadiyen her fiyattan aldığı.

5. Koca Sait Ulusoy 6 ay arz baskısı yapmayacağım diye garanti verdi gerçekten merak ediyorum nerden çıktı bu.

6. gedik 1 ayda yarısını çıkmış önümüzdeki 1 ayda diğer yarısını çıkarsa önü açılır mı diyorsunuz.city ve doçe son 4 aydır ciddi toplamışlar.İş yatırım sattıkça almışlar.iş bankası ve oyak bende diğer toplayanlar görünüyor.iyi hisse gibi görünüyor.

7. Şahsen benim en güvendiğim hisse , detayları için Tuncay Turşucu Bey’in analizini okumanızı tavsiye ederim.

Sayfa 226/540 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •