Sayfa 163/948 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    sn.cemsen

açıp bakın hep 9 aylık fiyasko. Zoraki tepki verdi endeksin çıkışına. Daha evvel endeks 107 bin iken 2.19 idi. Bizim spek gerçekten parasız gidecek beklentisi olan tahtada adam fazla aşağı salmaz. Alıcı olarak bekler burda mali yukardan karşılamamak için direkt aşağı salıyorlar. Bir türlü zincirlerini kıramadı

sm-n900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

açtım baktım 6 aylık kar 5.672 9 aylık kar 10.929 kar ikiye katlamış sen buna nasıl fiyasko dersin ....

2.  Alıntı Originally Posted by 34demir29 Yazıyı Oku
    Hisse nete yeni üye olmak yeni yatırımcı olma anlamına gelmez..
    Bu özlü sözünüzü kaydediyorum. Silverline forumunda yeni yazıyorsanız burda yenisiniz demektir.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by 34demir29 Yazıyı Oku
    açtım baktım 6 aylık kar 5.672 9 aylık kar 10.929 kar ikiye katlamış sen buna nasıl fiyasko dersin ....
    O yazı bilanço öncesi yazılmış ve yaklaşık 10 yıllık geçmişe göre yazılmıştır. Ve sonuna kadar dogrudur. Spek kağıdı götürecekse sağlam tutar. Hiç mi kağıt görmedik ? Yeterince toplayamayan adam mali asagida karşılar. Iyi işte gelin destek atın. Inşallah faydanız olur

4. 2014 dün son çeyregine ve 2015 in ilk çegreğindeki brüt karları takip ederseniz 3.ve 4. çegreklerde iyi dönemleri oldugunu göreceksiniz sadece geçen yıl 3. ve 4. çeyrek dönemde kötü bilenço açıklamış. mesela adel için son çeyrek için daima kötü bilenço gelecek diyebilirsin çünkü adel son çeyrek te satışları düşük olur.ancak sılvr için bu durum söz konusu değil zira geçen yıl (2016) her çeyrek ortalama 40 milyon tl satış geliri elde etmiştir.

5. şiket 6 aylık bilançoda 4.900 tl kar açıklamış bir süre aşağı salınmış daha sonra 2.19 ları görmüş biraz sabır etmek gerekir.

6. Biliyoruz güzel kardeşim dibine kadar kağıdı tanıyoruz. Hatta ezberledik. Zaten o yüzden 9 aylığın kötü gelebileceğini söyledim. Ilk defa yanılttı. Fakat bunu en az 2 dönem daha göstermesi gerekir. Gosterirse biraz önce beyefendinin de ifade ettiği fiyatlara gidecektir. Finansal borcu kalmadı neredeyse, ipotekler de kaldırıldı. 2014 12 aylığı 9.6 milyon idi . Grafik ten kontrol edin 1.42 yi zor gördü. Bu kağıtta tek kötü şey gerçekten ayakları yere basan hareketler izlememesi. O da spek kaynaklı. Tek olumsuz şey bu.ytd

7. Seker bir miktar daha basabilir gibi geliyor Ustadim. Gecmistede oyle olmustu, hizla 2 hatta 3 milyona cikilmis sonra o mallari konvansiyonel kurumlara iade ederlerken fiyat da gorece sabit tutulmustu. Bu baglamda Seker'in hareketi izlenebilir bir miktar daha... Endeks, duzeltme belki de tahta yapicimizin keyfi yoktu bugun...Bir miktar daha izleyelim bakalim... Fazla gerilemesini beklemiyorum kendi adima, baksaniza ilgi ne kadar da buyuk... Benim bildigim (ya da eskiden olsa) Silvir'da hazir bulmusken aliciyi, sonuna kadar gomerdi mali ama bastan yaziyor bence hikayeyi bu kez...O yuzden temkinli ama sakin olmakta fayda var... Sekeri izlemek lazim bence ve bu kagitta hareketli olmak konusunda israrciyim izninizle... Bu tahtada hareket, berekettir, full kaskodur, all risk sigortasidir...Yeni dostlarimiz, ortaklarimiz da alisacak kagida nasil olsa... Tek korkum ise; ne zaman topikte mesaj trafigi, izleyen sayisi ve yeni ortak sayisi artsa (bu kez neredeyse geometrik diziyle masallah) bu kagitta kotu seyler olur istatistiginin yinelenmesi... Zafer nidalarinda satsa miydik acaba diyorum kendi kendime bazen ama actigi yeni sayfaya sans tanimadan gitmek mumkun degil bunca zaman sonra... Orta vade trendi, parmak isirtacak bilancosu (12 aylik daha iyi olacak bir de)... Yerine alacak hisse de yok ustelik! Bir Gentas o da bundan melanet...Tum ortaklara bol kazanclar, selamlar, saygilar...Umarim her sey yeni ortaklarimizin hayallerindeku gibi olur...Yatirim Tavsiyesi Degildir

8. Ana kurum her zaman is oldu tahtada. Geçmişte 2012 de şeker yerine garanti vardı. Hatta o aldıkça halka açıklığı dusuyordu. Yüzde 27 lere kadar inmişti. Şimdide şeker. Mal kimin? İş in.citi kim iş. Deutsche kim? Bir miktarı is . Ama orda 1.1 gerçek yabancı var. Geçen sene kim vardı? Emekli fonu . O kimdi? İş. Gedik, meksa, bir ara tacirler, denizin çoğunluğu, ykb çoğunluğu, A1 vs vs kim? Spek. kim ? Patron . Patron mali nerde? İş te... hikaye mikaye yok.tek gerçek her zaman satan pişman olmuyor. Hadi yanıltır inşallah bu sefer deyip senelerini kaybeden kim? Biz. Şirket birleşmesi , artan karlılık, azalan finansal yük pozitif. En az 2 dönem daha ispat istiyor. Çünkü elle tutulur kar var bu sefer. Yalnız birleşme pazarlama şirketini kapsamıyor. Üstelik sermaye düşük ve ciro artık yüksek. Daha güvenli hareketler izlemesi gerek.ytd

Sayfa 163/948 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •