Sayfa 285/500 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Grafiği inceleyin arkadaşlar bu şekilde ani hareketler hep dahada inmiş benim tahmininm 1 altını göstericek gibi kısa vadede bildiğin spekulatif bir hisse alanda suç zaten

2.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Grafiği inceleyin arkadaşlar
    bu şekilde ani hareketler hep dahada inmiş
    benim tahmininm 1 altını göstericek gibi kısa vadede
    bildiğin spekulatif bir hisse alanda suç zaten
    iddialı olmuş ama şirket mağdur ağacığın kendisi bilir..
    tahminim van kebabında bir buçuk altı zor. ytd.

3. Şurada 3 5 kişi kalmış biride ben hareket olacak birgün lakin önemli olan o zamana kadar sabretmek

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bugun olan biteni aciklayacak bir babayigit var mi..
    Yoksa gercekten et ithalatinin artarak surmesi midir son bir haftalik dusus trendinin gerekcesi..

5.  Alıntı Originally Posted by Corau Yazıyı Oku
    Bugun olan biteni aciklayacak bir babayigit var mi..
    Yoksa gercekten et ithalatinin artarak surmesi midir son bir haftalik dusus trendinin gerekcesi..
    Bu tahta öyle şeylerle düşüp çıkmaz sadece ağanın keyfi gelecek alacak uçuk rakamlara gidecek sonra şelale sonra sürünme dönemi vs vs bu gün olan bence birileri habersiz pozisyon aldı çok aşağıda kaldı diye pis herif de dökmek için 40 bin lotla 1.63 e düşürdü biraz döktü vermezsen gitmem daha da aşağı veririm dedi ben dahil verdim lanet ettim üç beş lotu dahi sayıyor pislik tahtada kimse Yok 1000 lot alış yazmadı kimse ondan dolayı çok hakim istese tavan açar gap bırakır ikinci tavan kimse korkudan alamaz sonra her gün yukarı ama bizde sadece bilmem ne fiyattan aldıydık geyikleri 2-3 bin lot üstü büyük mal burada

6. karamanın koyunu sonra çıkar oyunu gibi sinsi planlar var.diye düşünüyorum.

7. bir kurum piyasada 8.395.000.hisse var diye yazmış özelleştirilmeden önce 30.00 tl. üstüydü. bu hisseyle yeri oralar olması gerekirdi.
    şimdik ise sürünüyor ve de süründürüyor.

8. Herhangi bir haber takip etmedim ama yakında ii şeyler olur diye düşünüyorum nedense.

Sayfa 285/500 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •