Sayfa 250/1001 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şimdi kritik soru şu:

- Aynen Savaş Beyin yaptığı gibi tüm dolarımızı TL ye çevirip karımızı realize edip doların düşmesini mi beklemek doğru?

- Yoksa bunu kısmi yapmak mı?

- Ya da dolar kuru 3,94 ü aşıp yeni bir bant ve trende girecek deyip dolarların üzerine mi oturmalı? (Geçen sene bu zamanları düşenerek)

Paran mı var derdin var dedikleri bu olsa gerek...
    yasar bey,
    3 defa ve bugunde 4. olmak uzere gidip gidip carpiyor 3.90 a ve yikamiyor bi turlu..
    genel kaide (borsa) cikamiyorsa duser dusturuna gore bi geri cekilme olacak hissiyati verdi..
    uzayan abcd yapacak kanisi olustu bende ve bu sebeplerden dolayi ; aslan cimento (40.30) ; kozal (30.98) aldim..
    vestel alima devam hala (8.60/70 araligindan ekledim) biraz borsa yapayim dedim ; kac gundur yatiyorum biraz hareket iyi gelir diye dusundum..ytd

2. ....DOLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ...

"Kızım annen öldü benimle evlenir misin"
    O masal kitabı için toplatma talebi

“Masalcı Dede” olarak bilinen, “Türk Kültürünü Araştırma” ile “Türk Dünyasına Hizmet” ödüllerinin sahibi Yücel Feyzioğlu’nun “Açıl kabağım açıl” isimli kitabında yer alan bir masalda geçen ifadeler tepki çekti.

Önce İnsan Uluslararası Kadın ve Çocuklarla Dayanışma Derneği Genel Başkanı Nuray Canan, Feyzioğlu’nun kitabının kapağını ve tepki çeken bölümün fotoğrafının sosyal medya hesabından paylaştı.

“TOPLATMA VE YASAKLAMA KARARI” İSTEĞİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Milli Eğitim Bakanlığı’na seslenerek “Sn. yetkililer, ‘Masalcı Dede’ olarak bilinen, Türk kültürünü araştırma’ ödüllü, Yücel Feyzioğlu’nun çocuklarımızın zihnini zehirlediği bu ve diğer eserleriyle ilgili toplatma ve yasaklanma kararı almanız tüm kamuoyunun beklentisidir” diye yazdı.

“KIZIM BÜYÜDÜN ARTIK… BENİMLE EVLENİR MİSİN”

Feyzioğlu’nun kitabındaki şu ifadeler tepkilere neden oldu:

"'Kızım büyüdün artık, güzel bir kız oldun. Ne yazık ki annen öldü. Ölen ile ölünmüyor, yaşam sürüyor. Benimle evlenir misin?'

Kızın başından şapka uçmuş. Ne diyeceğini şaşırarak kalkıp odayı terk etmiş. Babası öfkeyle arkasından gelmiş: 'Kaçmana gerek yok! İyi düşün!' diye tehdit etmiş.

Kız kapıyı çarpıp kapatmış. Daha o gün yatağa düşüp hastalanmış. Yine hekimler, ilaçlar, şifalı sular... Kız günden güne daha da fena olmuş.

Bey, her gün ziyaretine geliyor: 'Sen çabuk iyileş kızım, sana şenlikler düğünler yapacağım, seni telli duvaklı gelin edeceğim!"

3. borsadaki arkadaşlara tarkanın gel gel gel güzelim gel hiç acımıyacak şarkısını çalacaklar bence.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    borsadaki arkadaşlara tarkanın gel gel gel güzelim gel hiç acımıyacak şarkısını çalacaklar bence.
    diye diye diye ne hisseye nerelere uçtu

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.89 da bariyer var galiba, üzerinde tutunamıyor......kısmet bakalım ...fed ablamız gider ayak bir gol daha atar mı!!!!

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Barıştık mı şimdi yani , oyuncakları gerimi verecekler.
    Barışmakta fayda var..

Türkiye’nin Rusya’dan S-400 uzun menzilli hava savunma sistemi alma yönündeki ilanının ardından, aynı tarihlerde ilk işaretleri gelen ancak resmi bir açıklamaya konu olmayan Avrupa üretimi SAMP-T hava savunma füzesi sistemi alımında ilk resmi ilanın bugün gerçekleşmesi bekleniyor.

Brüksel’de 8 Kasım itibariyle NATO Savunma Bakanları Toplantısında, SAMP-T sistemini üreten Fransa ve İtalya savunma bakanları ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin bir araya geleceği ve bunun ardından şirket yetkililerinin de katılacağı bir toplantı ile niyet beyanının gerçekleşeceği belirtildi.
    Ne olmuş yani onlardan da alırız, sizden de..

7. Kitap okuma oranı %1
    Sanat etkinliklerine katılım %1
    Gazete okuma oranı %0.3
    Müze dolaşma oranı %0.1
    TV izleme oranı %78
    Verilerin Afganistan ile benzerlik oranı % 87!
    İnternet ortamında:
    Kültür sanat haberlerine ilgi %0.01
    Siyasi haberlere ilgi % 39
    Dini haberlere ilgi % 78
    ....
    hangi veriler Afganistan'la benzerlik gosteriyor. bilin bakalım.,?

8. http://odatv.com/ve-erdogan-da-erdog...811171200.html
    İşte halimiz. Aman dikkatli olun.

Sayfa 250/1001 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •