Artan

38,72 10 16:06
156,20 10 16:03
145,20 10 15:39
1,32 10 16:06
244,20 10 16:06
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 16:06
14,64 -9.96 16:06
85,40 -9.15 16:06
74,90 -7.07 16:06
28,86 -6.9 16:06
Azalan Hisseler

İşlem

8.689.829.945,75 16:06
6.625.715.378,63 16:06
5.127.985.183,11 16:06
4.965.829.715,60 16:06
4.653.418.545,60 16:06
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Şimdi kritik soru şu:

- Aynen Savaş Beyin yaptığı gibi tüm dolarımızı TL ye çevirip karımızı realize edip doların düşmesini mi beklemek doğru?

- Yoksa bunu kısmi yapmak mı?

- Ya da dolar kuru 3,94 ü aşıp yeni bir bant ve trende girecek deyip dolarların üzerine mi oturmalı? (Geçen sene bu zamanları düşenerek)

Paran mı var derdin var dedikleri bu olsa gerek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şimdi kritik soru şu:

- Aynen Savaş Beyin yaptığı gibi tüm dolarımızı TL ye çevirip karımızı realize edip doların düşmesini mi beklemek doğru?

- Ya da dolar kuru 3,94 ü aşıp yeni bir bant ve trende girecek deyip dolarların üzerine mi oturmalı? (Geçen sene bu zamanları düşenerek)

Haa...

Bana göre bu durum öyle grafikle analizle falan halledilecek gibi değil.

Ancak hislerle olabilir...

Onun da yazı turadan farkı yok.

Bazan da paranın dik geldiği de oluyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    AKP lilere göre Binali Bey ABD den piyasaları iyileştirecek bir haberle dönerse, ABD fatihi olmayı hak edecek...

İyi de temel problemler hallolacak mı böylelikle?

Aynen borsanın araba haberi ve vize konusunda esneklikle aldığı 5000 puanı geri vermesi gibi olamayacak mı?

Her gün bir haber pompalamaya kimin yaratıcılığı, gücü, inandırıcılığı yeter acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Haa...

Bana göre bu durum öyle grafikle analizle falan halledilecek gibi değil.

Ancak hislerle olabilir...

Onun da yazı turadan farkı yok.

Bazan da paranın dik geldiği de oluyor...
    Güncel fiyat çok özel bir noktada . Geçtiğimiz , 8, 10 aylık maliyet ortalaması başa baş görüntüsü yaratıyor. Yeni maliyet oluşturmak için pahalı , daha ucuz olması içinse zaman kısıtlı . Bana göre savaşın en çetin ,mücadelenin en ağdalı bölümü bu vakit. Çok usta komutan olmak gerek.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şimdi kritik soru şu:

Ben de kara kara bunu düşünüyorum günlerdir, kendi adıma en uygunu kısmi realizasyon, ne şiş yansın ne kebap, şu ana kadar çıkış süresince %30'unu sattım dolarlarımın, çıkışa devam ettikçe satışa devam ediyorum, 4.50'lere kadar bitmeyecek şekilde böldüm paramı.
    Sattıklarımı da alttan yerine koyarım diyordum ama hiç fırsat vermedi bir cent bile alamadım daha.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şimdi kritik soru şu:

yasar bey,
    3 defa ve bugunde 4. olmak uzere gidip gidip carpiyor 3.90 a ve yikamiyor bi turlu..
    genel kaide (borsa) cikamiyorsa duser dusturuna gore bi geri cekilme olacak hissiyati verdi..
    uzayan abcd yapacak kanisi olustu bende ve bu sebeplerden dolayi ; aslan cimento (40.30) ; kozal (30.98) aldim..
    vestel alima devam hala (8.60/70 araligindan ekledim) biraz borsa yapayim dedim ; kac gundur yatiyorum biraz hareket iyi gelir diye dusundum..ytd

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •