Sayfa 884/1200 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Karelin bilançosu beklediğim gibi güzel geldi. Detaylı bakmadım ama iyi.

Ama son bilanço hareketlerine baktığımızda brsan tuprs dgklb gibi kağıtlarda iyi bilançolar olmasına rağmen beklenti bitti muhabbeti yapılıp kar satışları oldu. Senas kapanış rakamı kötü olması itibari ile yarın karelde de satış olabilir. Normal sartlarda bu bilanço ile iyi açıp yükselmesi lazım ama öyle olmayabilir.

Düşerse 5,70 lere alım için uygun.

Bu kağıtta asıl dehşet bilanço bence son çeyrekte gelecek. Onun için o zaman kadar teknik geri çekilişler alım fırsatı olarak kullanırım.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Acemi falan değil, elinize sağlık bu kağıdın temelide çok güzel..
    Ben doluyum, yerim olsa bunu heybeye indirirdim..
    Teşekkürler

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Zamanı geliyor olabilir. Ama endeksteki geri çekilme ile 38 lere son bir dalış yapabilir yinede. 43 üzerine atarsa önü açılır.
    Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by lualua Yazıyı Oku
    super geldi hocam bilanco:
    KAREL Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 26761638 Yıllık Değ%:131 Ana Ortaklık Payları: 27148824 Yıllık Değ%:134
    Karel cortlamis bugün neden ki

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Petkimin kar dehset ötesi gelmiş. 10 lira temiz diyorum orta vadede. eregli yi yakalar diyorum.

pgsusun manyak ötesi gelmiş. ama son çeyrek yine zarar marar yazar. alınmaz yani.

banvtinde dehset ötesi. ula bu tavuklar sanayi gibi çalışmış valla bu sene :D

mndrs in süper ötesi gelmiş. alış fırsatı vermeden tavan açabilir.

trkcm inda süper ötesi gelmiş rutin yüksek açar sonra düşer ama orta vade daha gidecek yolu var.

anele yine harikulade. yüzde 10-15 açar tavana doğru gider sonra testereye bağlar tahminim. 1-2 ay oyalanır.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    I Love BİST Game
    Gönderi
    684
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Karelin bilançosu beklediğim gibi güzel geldi. Detaylı bakmadım ama iyi.

Ama son bilanço hareketlerine baktığımızda brsan tuprs dgklb gibi kağıtlarda iyi bilançolar olmasına rağmen beklenti bitti muhabbeti yapılıp kar satışları oldu. Senas kapanış rakamı kötü olması itibari ile yarın karelde de satış olabilir. Normal sartlarda bu bilanço ile iyi açıp yükselmesi lazım ama öyle olmayabilir.

Düşerse 5,70 lere alım için uygun.

Bu kağıtta asıl dehşet bilanço bence son çeyrekte gelecek. Onun için o zaman kadar teknik geri çekilişler alım fırsatı olarak kullanırım.
    Sn.Sacrosanct elinize emeğinize sağlık.

Ayrıca Vodafone ihalesine davet edileli 120 gün oldu ve olumlu yada olumsuz bir haber henüz gelmedi. 2018 yılına girmeden bu ihale sonuçlanır diye tahmin ediyorum.

Lütfen imzama dikkat YTD.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz

Sayfa 884/1200 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •