dolandırıcılara çattık keşke 87de satabilseydim bu doladırıcıların hissesini
dolandırıcılara çattık keşke 87de satabilseydim bu doladırıcıların hissesini
saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra
Yok be avni iyi adamdır. Hele birleşme olsun, hele öküz dağa kaçmış insin, hele ocak ayında hava 32 derece olsun bak herşey nasıl yoluna girecek. Adamın kabahati yok ki..! Bizim gibi yatırımcılar olursa semer vurur haklı olarak. Ama bu tahtada yazı yazan en az 5 Kişiye aslında toplam 2 kişi inşallah avniden beter olurlar haysiyet ve şeref yoksunları
bunun şirkette adamları var lot sayıyorlar, sürekli kademe takip edip, kimde ne var biliyorlar diye düşünüyorum, açığa satış da yapanlar var kağıtta, içeriden bilgi almadan hele hele 78 çağrı fiyatı varken sen nereye açığa satıyorsun? demekki sürece dair doneleri var bunların. 2.4milyon açığa vermiş ortalaması 71.4, dışarıdan biri böyle bir riske girebilir mi?
saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra
Bak ky düşüncelerini halisünasyona bağlatmışlar. Adama ne gerek süper avni nin popo gerçekte sıkıntıda. Bütün duran varlığı satmaya kalksa öldü pahasına 2,1 milyar ediyor borç ise 1,2 milyar. kuyruk acısının asıl kısmı 6 aydır bir bok satamıyor. Sıcak para ordan oraya burdan buraya hareket etmesin hükümet bile yârin ilişkisini keser gudubet suratlı ile. Dua edelimde 3-5 birşey satıp popoyu kurtarsın ben 0’92 ye kol kesip çıkarım 18 ay sonra
Yer İmleri