Sayfa 548/639 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Bu arada yeni gelenler varsa tekrar hatırlatayım yazdıklarımız tamamen hikayeden olusuyor gerci forumda bırak yeniyi eskilerden bile bircogu kalmadi kalanlarinda acaba kaçı gercek ky oda belli değil

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yeni girecek varsa sakın girmesin..patronu bile sahip cikmayan kağıda bizler sahip cikiyoruz..2 yildir hayatimizi karartan bu sirketi kimseye tavsiye etmem. Aylardir tavsiye edenlerin de birbir ortadan kayboldugu bir topik burası. Kimsenin gazina gelip hayallere kapilmayin..hayal pazarlayanlar ellerindekini satip birer birer gittiler zira....

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Yeni girecek varsa sakın girmesin..patronu bile sahip cikmayan kağıda bizler sahip cikiyoruz..2 yildir hayatimizi karartan bu sirketi kimseye tavsiye etmem. Aylardir tavsiye edenlerin de birbir ortadan kayboldugu bir topik burası. Kimsenin gazina gelip hayallere kapilmayin..hayal pazarlayanlar ellerindekini satip birer birer gittiler zira....
    Nerdeyse 1 yildir hep uyardin batak bu dedin iflah olmaz dedin son bir yil icinde girenler seni dinleseydi hiç bunları çekmeyecekti ama sende birara lanet olsun deyip hepsini satmıştin niye tekrar girdin acaba...

3. Kimsenin kalmamasi güzel fazla polemik olmadan rahat rahat konusuyoruz neyse simdilik bu kadar yeter Allah ömür sağlık sıhhat verirse batmazsak ileriki zamanda tekrar görüsürüz

4.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Nerdeyse 1 yildir hep uyardin batak bu dedin iflah olmaz dedin son bir yil icinde girenler seni dinleseydi hiç bunları çekmeyecekti ama sende birara lanet olsun deyip hepsini satmıştin niye tekrar girdin acaba...

Yaptım bir eseklik hiç sorma..

5. Günaydın 804 adeti ben aldım da kalan 57 adeti kim aldı

6. Arkadaş ne basiretsiz kagitmis.patron dahil kimse yüzüne bakmıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Arkadaş ne basiretsiz kagitmis.patron dahil kimse yüzüne bakmıyor...
    Aslında kimsenin kalmaması ve ilgilenmesi kötü değil... K.y. de fazla mal kalmadı hesabın sonunu bilenler aldı bekliyor görüntüsü veriyor gibi...

8. Akpazin nesi iyi biliyormusunuz forumda yakın izle pazarına girince olk sirada aratmıyor kendisini

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 548/639 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •