Tükkanı bir halt varmış gibi, yeni işletmeciye verdik!
Yahu, adam 5 dakika tükkanda durmuyor yahu!
3 Kuruş kiramızı alıp rahat edelim derkene, müşteriye koşturan yine ben!
ARALIK AYININ 10'DA 10 BİN EURO GAYME KİRA HESABA YATMAZSA BASACAM TEKMEYİ!![]()
Tükkanı bir halt varmış gibi, yeni işletmeciye verdik!
Yahu, adam 5 dakika tükkanda durmuyor yahu!
3 Kuruş kiramızı alıp rahat edelim derkene, müşteriye koşturan yine ben!
ARALIK AYININ 10'DA 10 BİN EURO GAYME KİRA HESABA YATMAZSA BASACAM TEKMEYİ!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
İreyisim,cuvaradan da kadeve alınsın..
Tımofilerin filimlerinden yırttık sayende.
Cuvaradan kadeve almak eyi gelecektir kanımca.
Zabah işe gitmem ilazım,malum emekliyiz..![]()
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
İyi ki suyun başında değilsin..
İndiragandimen.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu aralar rakıyı abarttım biraz ayar çekmem lazim.. Bünye abarttin diyor.. Uykusuzluk, alkol , koşturma derken basima is almayayım.. Reha Kaya gibi gündüz saat 2de kalksam bende dipçik gibi hem içer hem ayakta dururum![]()
Oooh 2 de kalk gece 1 de dukkana gel sonra kiracıya nerede bu adam yok de , böyle mi anlaştık hani destek olacaktın abi ? Kazancı paylaşacaktık?![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Abu kevser suyu olsan içmem seni bundan sonra..
Yer İmleri