Sayfa 889/1200 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by hitokiri Yazıyı Oku
    Selam Sacro Hocam,

" Boğa piyasaları kötümserlikten doğar(1),Kuşkuculukla gelişir(2),iyimserlikle büyür(3),coşku ile ölür(4)." ifadenizi 4 aşamaya ayırırsak, sanırım 4. aşamaya girdik. Sizin fikriniz nedir?
    benim için artık piyasa bitik. Son evreyi tamamladık belkide tamamlamadık tam emin değilim. endeks burada zirve olabilir 120 de olabilir 125 de olabilir. artık ben endeks analizi bıraktım benim için endeks artık bitti.

Ben 4. evreyi tamalamamış kağıtlarda işlem yapıyorum yani hala daha devam eden. Sonuçta borsada her daim ekmek var.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Bir inceleme yapacak yok mu dipsiz kuyu mu

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    5,37 da güçlü bir destek var oranın altına gelirsede 5,20 gibi dip yapar en kötü.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by yakkir Yazıyı Oku
    KAREL,LİNK,LOGO Yükselişe başladıktan sonra ara ara düzeltme yapsalarda geri dönen olmamış.Grafik hep yükselen bir yol izlemiş demekki sabreden kazanmış.Karelde yükselen trend 2016 sonuna doğru başladığına göre yolun başı sayılır hesap ona göre yapılmalı derim.

Aynen üstad

Endeksi boş verin bugün var yarın yok. :D :D

Ben size orta uzun vadeli 5-6 tane kağıt söliyem alın ekranı kapayın. ;)

petkm yunsa karel doas mrdın armda aslan hadi bide fener olsun :D

Hepsininde hedefide çok yüksek.

Bu yazıyı kaydedin bir kaç sene sonra ne nereye gitmiş tekrar bakalım.

5. Sayin Sacrosanct

Demir çelik şirketlerinin İZMDC dışında hepsi prim yaptı.
    İzmdc ucuz kaldığını düşünüyorum.
    İZMDC de yukarıdaki vermiş olduğunuz listeye eklenilebilir mi?

6. Dostum vazgeçemedin Fener ve Aslandan.3 yıl oldu hala yapamadilar hareketi.Şu saatten sonra yapsa da çok bişey farketmez onca yılda kaçan balıklar çok büyük oldu.Ha birde dolar analizi senin kanayan yaran

Alıntı Originally Posted by asriel Yazıyı Oku
    Dostum vazgeçemedin Fener ve Aslandan.3 yıl oldu hala yapamadilar hareketi.Şu saatten sonra yapsa da çok bişey farketmez onca yılda kaçan balıklar çok büyük oldu.Ha birde dolar analizi senin kanayan yaran
    yaw isterse 10 yıl daha gitmesinler dostum farketmez :D :D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Endeksi boş verin bugün var yarın yok. :D :D

Ben size orta uzun vadeli 5-6 tane kağıt söliyem alın ekranı kapayın. ;)

petkm yunsa karel doas mrdın armda aslan hadi bide fener olsun :D

Hepsininde hedefide çok yüksek.

Bu yazıyı kaydedin bir kaç sene sonra ne nereye gitmiş tekrar bakalım.
    Bu Mardin 10 Yıldır al gülüm ver gülüm yapmış;Güneydoğuda yeniden yapılanma işe yarar üstüne ortadoğuda sular durulursa büyük atak yapabilir.Yünsa 2010 dan sonra biraz kımıldamış ama aldığını geri vermiş 2017 başında alınmalıymış ama geç kalınmış sayılmaz.Sanırım Nisan ayından beri hacimli bir yükselen trend başlamış ve geri dönmeyecek gibi.

EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

Sayfa 889/1200 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •