Sayfa 308/1001 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bilgilendirme için çok tşk ederim baya iyiymiş kargo bedava olandan alınca bizdeki internet alışverişinden fakı yok demek ki isterse 2 ayda gelsin çok uygun fiyatlar problem değil ! bir ara aktarlardan bitkisel takılırdım ama dozajını az mı alıyorum çok mu alıyorum diye vitamin takviyelerine döndüm ! vitamin takviyesinde dikkat ettiğim tek husus ti02 (titanyum dioksit )içermeyen olanlardan alıyorum geçen sene hiç grip olmadım
    Bahri çinden gelen ürünlerde bence gıda veya ağıza değen hiç bir şey alma. Onun dışında diğer ürünleri kargo ücreti almadan kapına kadar gönderiyorlar ve ürünler çok başarılı. Ben hem gümrüklü (ticari) hem gümrüksüz (şahsi) olanlardan sipariş veriyorum ve aliexpress.com'dan çok memnunum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bahri çinden gelen ürünlerde bence gıda veya ağıza değen hiç bir şey alma. Onun dışında diğer ürünleri kargo ücreti almadan kapına kadar gönderiyorlar ve ürünler çok başarılı. Ben hem gümrüklü (ticari) hem gümrüksüz (şahsi) olanlardan sipariş veriyorum ve aliexpress.com'dan çok memnunum.
    Şahsi siparişlerde limit kaç euroya düştü ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    sağol üstad o zaman vitamin hapı işi yatar ! diğer ürünleri alırım ev eşyası gibi

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Şahsi siparişlerde limit kaç euroya düştü ?
    Ben tedbiren 30 doların üzerinde sipariş vermiyorum, ama geçmişte 60-70 dolarlık ürünün de aradan kaçtığını biliyorum. 30 doların üstü riskli. Ürün boyutları da önemli. Kanunen 30 euro sınırı var sanırım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben tedbiren 30 doların üzerinde sipariş vermiyorum, ama geçmişte 60-70 dolarlık ürünün de aradan kaçtığını biliyorum. 30 doların üstü riskli. Ürün boyutları da önemli. Kanunen 30 euro sınırı var sanırım.
    teşekkürler...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

https://tr.aliexpress.com/wholesale?...ERIA+XA1+ekran

oğlana buradan tanıdık yerde sordum bana 400 e yapacaktı
    alibabada 40 doalr.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sağol üstad o zaman vitamin hapı işi yatar ! diğer ürünleri alırım ev eşyası gibi
    Bahri çinden aldığı hapı içip ölen adam bile var. Heriflerin kullandığı kimyasallar ve gıda takviyeleri ve hatta gıdaları bizim bünyemize uygun değil. Sırf bu yüzden dahi dokunabilir. Aman dikkat.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bankalar buradaki hacimden bir rant elde etmek istiyor olabilir. Ayhan forumdaşın da dediği gibi mesai saatleri içinde ve hafta içi tekrar deneyeceğim yine %2.5-3 spread varsa bankalar kazığın ucunu sivriltmeye başlamış diyebiliriz. Ciddi anlamda yurt dışı kredi kartından ödeme yapmayı düşünüyorum. Gümrüklülerde sorun olabilir ama gümrüksüz ürünlerde işe yarıyabilir hele hele şu kredi kartından ödeme anında bankadan %18 KDV kesintisi olayı başlarsa ......
    Az önce bankayı aradım merkez bankası kapanış kuru üzerinden % 3 standart bindirme yapıyorlarmış...

Bende yeni talimat verdim, KK aynı zamanda Dolar ve Euro alışverişine tanımlattım, yani bundan sonra yapacağım alışverişleri yine hesap kesiminden sonra Dolar borcum varsa dolar Euro borcum varsa Euro olarak ödeyebileceğim..

Bu şekilde % 3 ten kurtulduğum gibi örneğin alışveriş yaptım anda dolar kuru 3.87 diyelim ay içerisinde 3.80 düştü, o kadarlık dolar alıp hesabımda tutuyorum ve ödeme tarihinde banka otomatik olarak çekip hesabı kapatıyor..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 308/1001 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •