Sayfa 217/539 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. sen algyo yu 45 ten alirsan tabi aglarsin.zamaninda algyo halka arz oldugunda alsaydin ne olurdu? kendini bilmis muhendis arkadaş? 20 yillik perspektifte bakarsin bi sey olur.aldim sattimci degiliz.
    msgyo 20 yil icindeki getirisini dusunerek yaziyorum tum dusuncelerimi.

2. F/k gyolarda sökmez...nedeni dürdürülebilir olmaması.yani msgyo atıyorum yıl sonunda 200 m keara ulaştı...temel 2011 teslim 2017....yani bu kear 6 yıllık....

3. Bu akşam 40 kişiyiz....aselsan 300 altına düşmüyor...hergün kopuyor hoş

4. ben de onu diyorum f/k onemli degil.her yil olan ozsermaye karliliginda tutarrlilik varsa kagit yukselir zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by dr.kademe Yazıyı Oku
    sen algyo yu 45 ten alirsan tabi aglarsin.zamaninda algyo halka arz oldugunda alsaydin ne olurdu? kendini bilmis muhendis arkadaş? 20 yillik perspektifte bakarsin bi sey olur.aldim sattimci degiliz.
    msgyo 20 yil icindeki getirisini dusunerek yaziyorum tum dusuncelerimi.
    Sen ALGYO topiğini 17-25 aralıkta bul biraz oku.Benden sana sevgiler saygılar hürmetler.Biraz takıldım sana umarım yanlış anlamazsın.

ha bir de ALGYO da spekciğimiz 40 tan basıp malları 27 den milletten geri alıcam diye uğraşırken ; Bu kağıdın teknik analizi olmaz diyenlere de orada bir analiz yaptım.O gün bugündür yazmam.Çünkü ALGYO topiğini okuyunca ben yazmadan duramıyorum.Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.

6. ya bu koydugum gyolarına ne söker?

onu diyoruz, o sökmez
    bunu diyoruz, bu tutmaz

ya arkadas öyle bi konusuyorsunuzki suan bu hisse bi 3 yıl yeşil yakmayacak gibi geliyor

7.  Alıntı Originally Posted by dr.kademe Yazıyı Oku
    ben de onu diyorum f/k onemli degil.her yil olan ozsermaye karliliginda tutarrlilik varsa kagit yukselir zaten.
    Evet.zaten bunun basit hesabı vardır...hersene böyle 4 kat kearı oluşşa fiyat 40 lira olur.

8.  Alıntı Originally Posted by chef Yazıyı Oku
    ya bu koydugum gyolarına ne söker?

onu diyoruz, o sökmez
    bunu diyoruz, bu tutmaz

ya arkadas öyle bi konusuyorsunuzki suan bu hisse bi 3 yıl yeşil yakmayacak gibi geliyor
    ))) borsamızda bir kağıdın 4 günden fazla kırmızı yakması pek olağan değil...ama bu sene enteresan koca arçelik bile dev kearıyla günlerdir kırmızı.
    Geçen seneden beri bir dolu kağıtta yapıyorlar...fiyatı yarısına kadar indiriyorlar...geçen sene thy ve goodyearda yaşadım...1 yılda toparladılar ancak.

Sayfa 217/539 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •