Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 626/1014 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Elinden çıkarma şansı var, ben 1998 - 2002 de gördüm , daha önce YİMPAŞ`ın yaptığı tanesine 450 bin Dolar istenen daireler bankalar tarafından 120-150 Bin Dolar arasında satılmıştı. Ben bunu demek istedim mötlerine girsin derken. Akılları sıra ilk öten horoz olup piyasayı bozmayalım derdindeler ama geçti Bor`un pazarı sür eşeğini Niğde`ye. Öğrenmeleri zaman alsada mötlerine girdiği an ite ite satacaklar o betonları.
    Satacaklarda nasil satacaklar, 60.000 alacagi icin 130.000 lik konutu indir diyoruz, 129.000 e dusuruyor.

Dalga gecer gibi, bu degisecek, 60.000'i kurtarmak icin illa 80'e filan satacak, baska sanslari yok.

Bu durum ABD'de de ayni, banka batak miktarini kurtardigi anda satar, piyasa fiyatina filan bakmaz.

Bunlarin derdi anladigim, devleti kullanarak, zarari millet sokmak.

KGF'ler gibi.

Adam TV'ye ciktigi zaman esnafa su kadar kredi verdik diyor, yalan, kendisi dilenciye sadaka bile vermez.

Yaptigi milletin parasini riske atarak yandas esnafa milletin parasini vermek.

Anladigim bu konuda bankalar bunun pesinde.

BU FİYATLARA BU FIRSAT BİR DAHA GELMEZ !
    http://odulistanbul.com/landing/inde...SAAEgImTvD_BwE

Bu fiyatlara bu inşaat bitip içinde oturulursa diyelim ki fırsat ama bu ucube beton yığınlarında oturmak için insanlarda nasıl bir beton sapkınlığı var onu anlamak kolay değil. Yahu bu ucube beton çöplüğünde, yanındaki, altındaki, sağındaki, solundaki , sitenin her hangi bir dairesinde ki insanların terörist mi, sapık mı, fetöcü`mü vs ne olduğunu bilmene imkan yok. Aynı adamı bir kez daha görüp aaa! bu adam bizim sitede `mi oturuyor deme şansın yok. Alsınlar mıçlarına soksunlar bu beton yığınlarını kim yaptıysa. Bırakın almayın batsın İstanbulu mahveten bu gözü doymaz aç çakallar.

Bu İstanbul ESENYURT bölgesindeki konut stoğu nasıl eriyecek merak ediyorum. ülkedeki tüm beton fetişistleri gırtlağa kadar betonda yeni fetişistler bulmak eskisi kadar kolay değil , acayip girecek hem hala bu pis görünümlü betonları yapanlara hemde oturum değilde yatırım amaçlı bu bitmemiş projelerden alanlara.

4. Ankara'da hava alanine giderken bir semt var, Pursaklar mi ne, bir de orayi gorseniz, dag tas TOKI konutu, bos, belki onbinlercesi, oyle bekliyor.

Araci olmayan kimsenin degil almak gidip goremeyecegi yerler, dag tas konut.

40.000 e de almazsiniz.

Buyuk bir sorun bu.

Ne yapacaklar edecekler millete kitleyecekler, hic supheniz olmasin.

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ankara'da hava alanine giderken bir semt var, Pursaklar mi ne, bir de orayi gorseniz, dag tas TOKI konutu, bos, belki onbinlercesi, oyle bekliyor.

Araci olmayan kimsenin degil almak gidip goremeyecegi yerler, dag tas konut.

40.000 e de almazsiniz.

Buyuk bir sorun bu.

Ne yapacaklar edecekler millete kitleyecekler, hic supheniz olmasin.
    İnşallah kitlerler de bizde rahata kavuşuruz. Yoksa bunlar ne nush ne tekdir ile uslanmayacak geriye anlayacakları tek yok kaldı ancak o zaman uslanırlar.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İnşallah kitlerler de bizde rahata kavuşuruz. Yoksa bunlar ne nush ne tekdir ile uslanmayacak geriye anlayacakları tek yok kaldı ancak o zaman uslanırlar.
    Uslanmazlar..

FADIL'in son oyunu, tumu basina yansimis 3. buyuk soygunuydu.

Yakinda Maliye Bakani olursa sasirmam.

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Uslanmazlar..

FADIL'in son oyunu, tumu basina yansimis 3. buyuk soygunuydu.

Yakinda Maliye Bakani olursa sasirmam.
    Yok o takımdan bahsetmiyorum, onlar yeşil takkeli takımı , onları din ile istediğin kadar sömürebilirsin , onlar kayıp ruhlar. Benim söylediklerim 5-6 yıllık el şeyinin desteğiyle pembe dünyalara dalan , iyi kötü aklı başında olan kesim. Onlar için bir kazık bin nasihattan daha faydalı olacaktır.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    havayollarında yönetici bi arkadaşım var, son bir kaç senede en az on kere abd'ye gitti, söylediği- ortalıktaki hatunların berbat olduğu.. fat, ugly & stupid.. bi başka arkadaş california napa vadisi mi ne, üzüm bağlarıyla meşhur bölgeye gitmiş, yaz günü saat 8'den sonra hayatın durduğuna hayret etmiş.. yemek yiyecek yer bulamamışlar akşam 9' .. ne umdum, ne buldum diye hayıflanıyor.. hayat yok
    .
    Aynen aksam 8 den sonra heryer sessiz sakin in cin top oynar

Kadin konusuna girmiyorum midem bulaniyor ama kisaca soyleyim. Istanbul da sokakta yururken sanki hep mankenler defile yapiyormus gibi geliyor bana. Turkiye de insani en cok carpan ve yuzune tokat gibi vuran ilk sey insanlarin kisisel bakimi ve guzelligi gencligi. Iddia ediyorum Istanbulda sokakta gordugum herhangi bir genc kiz ABD nin NY ve los angeles gibi kalabalik sehirleri haric gelsin sokakta yurusun yemin ediyorum taciz ederler.

Yemek konusuna gelince Turkiyede amerikanin yolunda cok kotu ye gidiyor ama Amerikada icine kimyasal madde katilmamis yemek bulmak neredeyse imkansiz. Ufacik miniminnacik bir ornek vericem bu bile size yeter

Yasadigim sehrin en unlu en pahali Turk lokantasina en son 10 sene once gittim iskembe corbasi sattigini duymustuk o yuzden gittik

Allahtan garson tanidik cikti. Kulagima egildi ve "abi bu iskembe corbalari hazir dondurulmus ve fabrikadan geliyor icinede MSG atiyorlar" dedi

Hayatimda gittigim en son Turk lokantasi oldu. Amerikan lokantlarindaki pislik ve kimyasal maddeleri bunun 10 katiyla carpin

Neyse gene konudan saptim

Sonuc: Istanbul bedava

Sayfa 626/1014 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •