Originally Posted by ottox yukarı gidecek diye atlayanlar oldu demekki sabah 10 dan beri aman atlamayın aman atlamayın dedik ama maalesef atlayan çok olmuş
FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D
Originally Posted by seviciadam kime küfrediyon sen.. Amk. aaaa ayıp ayıp ne küfrü burda küfür olur mu?
Originally Posted by karasu06 aaaa ayıp ayıp ne küfrü burda küfür olur mu? hah şöyle adam ol
Halen mal geçirmeye çalışıyor iyecektim yazamadım sarz bitti. Ulan taba yapta millet daha fazla almasın deyyus.
Originally Posted by YAY ao çok yukarda kaldı...an itibariyle pzrts -20 yapsa bile bugünkü tabanın üstü Bu eskide kaldı kandırmayın milleti. Ao önemli değil artık U9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by terazi halen mal geçirmeye çalışıyor iyecektim yazamadım sarz bitti. Ulan taba yapta millet daha fazla almasın deyyus. gelen oldukça mal basmaya devam edecektir. çok düştü dedikçe veriri galipin huyu bu
Originally Posted by dehadiya Bu eskide kaldı kandırmayın milleti. Ao önemli değil artık U9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. yenisin galiba
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Originally Posted by YAY yenisin galiba Kardeş sen nerde yaşıyon.
Forum Rules
Yer İmleri