Yani beklenti alınır gerçekleşir se satılır. Diye düşündük olmadı.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani beklenti alınır gerçekleşir se satılır. Diye düşündük olmadı.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.
Göreceğiz bu kayserilerin allahtan korkusu varmı ? Şu aldıkları ah ve beddua.iki yakaları bir araya gelmesin kim bu oyunları yapıyorsa....
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşme olmazsa yoluna özbal olarak devam eder sonuçta yüzde 51 ini erciyas aldı dünyanın sonu değilya.
Bişey değişmez...
Zamanında şirkete şöyle mail atmıştım
Ozbal-Erciyas şirketlerine ait hazırlanan birleşme raporunu incelediğimizde bir çok absurdluk ve hatalar bulduk..Bunu mühendis halimle ben bulduğuma göre SPK yetkililerinin bulmaması kaçınılmazmış.*
Erciyas şirketi kalitesini göstermek istiyorsa öncelikle
1) INVESTAz kurumundaki hisselerini başka bir kuruma virmanlamalı.(iş yapı kredi deniz gibi) .İnvestAz piyasada genelde açıkçılarınntercih ettiği bir kurumdur.
2) Birleşme raporunu DELOITTE gibi kimsenin itiraz edemeyeceği kurumsal büyük bir firmaya yazdırmalı.*
3) Bir yanda Erbosa Borusana bakıyorum bir yanda bilyollayana bilmeyerek SPK ya yanlış rapor yollayan Erciyas. Bu olmamalıydı.*
AMA bizim kayserililer SAYGINLIĞI DEĞİL Parayı seçtiler...
Yaaıklar olsun..
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akşama ne yol izleneceği hakkında bir haber salarlar herhalde.
Sevgili spk yüzde yedi yükselirken kağıdın tepesine biniyordun bugün yüzde yirmi kaybettirmiş kağıt haberin yok hani sen küçük yatırımcı dostuydun.Bu memlekette hiçmi düzgün çalışan bi kurum olmaz.
Yer İmleri