Sayfa 123/417 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 3330 madde; 977 - 984 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. cefri gibi adamlar bir şey bilmese yazmaz, kaç kağıtta gördüm bunu. gene de kimse etkilenmesin belki sıkıyordur...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

2. Cefrinin birşey bildiği falan yok. Uzun süre maaltı takıntı yapmış 15 li rakamlara gelse de alsam diyen rakam saplantılı bir mühendis. Son yazışmalarında eski yüksek egosunu ve kibrini biraz olsun geriletmiş gibi geldi bana.

"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"

3. haftalık_tl_maalt.jpg
    haftalık_usd_maalt.jpg

haftalık TL ve USD grafikler

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by Borsacım Yazıyı Oku
    Cefrinin birşey bildiği falan yok. Uzun süre maaltı takıntı yapmış 15 li rakamlara gelse de alsam diyen rakam saplantılı bir mühendis. Son yazışmalarında eski yüksek egosunu ve kibrini biraz olsun geriletmiş gibi geldi bana.

Cefri çok değerli biri. Katılmıyorum bu fikrinize . Acemşah, cefri gibi değerli yatırımcı arkadaşların bu kağıtta olması bizler için çok önemli. Herkes arzu ettiği fiyattan alım satım yapabilir. bu arada 18.xx - 18.60 bandında sıkıştı. Endeksteki olumsuz havaya rağmen sağlam duruşu var. Ama yetmez bize. ilk etap için beklentimiz 24 TL bantları. Sonrası ya nasip

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Cefrinin burada milleti nasıl yanılttığını çok iyi bilirim. Eskiden az tartışma çıkmadı burada eski konuşmalara bakın anlarsınız. Dikkate almayın onu yanılırsınız. Benden söylemesi.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by Borsacım Yazıyı Oku
    Cefrinin burada milleti nasıl yanılttığını çok iyi bilirim. Eskiden az tartışma çıkmadı burada eski konuşmalara bakın anlarsınız. Dikkate almayın onu yanılırsınız. Benden söylemesi.

Bende yaklaşık 5 yıldır bu kağıtta bir fiil bulunmaktayim. Cefrinin MAALT ile sıkıntısı yok olmadı zaten. tek derdi MAALT ın fiyatı 😅. Benim en merak ettiğim taban fiyatını hep söyledi. Peki tavan fiyatı kaç cefrinin. Sayın cefriye soralım farzedelim ki istediğiniz fiyattan aldınız kaça satarım diyosunuz

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Borsacım Yazıyı Oku
    Cefrinin burada milleti nasıl yanılttığını çok iyi bilirim. Eskiden az tartışma çıkmadı burada eski konuşmalara bakın anlarsınız. Dikkate almayın onu yanılırsınız. Benden söylemesi.

öğrendiğimiz iyi oldu.
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

8. Bu hisseye galip ve adamlari gelse sanirim 90 ları görürüz. Bizim spek cimri 200, 300 lotun peşine düşmüş oysaki %90 nı elinde

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 123/417 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •