mal bosaltiyor sen takaslari iki gun geriden gorucen adam seans icinde virmanlayip veriyor sen saniyon metro 2 mil almis ama denizden 6 milyon basmis
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mal bosaltiyor sen takaslari iki gun geriden gorucen adam seans icinde virmanlayip veriyor sen saniyon metro 2 mil almis ama denizden 6 milyon basmis
galipin islem yaptigi bas araci kurumlar metro seker global yatirim fonlari marbas gedik deniz yat bakin bugun globden gedikte. 5 6 mil vermis gostermelik metrodan almis millet metro aliyor diye atlamis metro yukari giderken atlatlar metro asagiya giderken atlarlar niye metro aliyor bilmiyorlaki metro her seans 3 milyon aldi virmanladi aldi virmanladisimdi virmanladigi en buyuk lot olan deniz global yatirim finlarindan veriyor simdi siz bakicamiz denizin elinde 9 milyon var iki gun sonra 0 cunku gercek takas iki gun sonra
Arkadaşlar takas analizinde kim ne yapmış anlamıyorum bilen varsa bir sorum olacak : Virmanlama dediğiniz nedir lot aktarımı mı ? Aracı kurumlar almış olduğu lotları başka kuruma lot olarak aktarabiliyor mu ? Şimdiden yanıtlayana teşekkür ederim.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki parça halinde bakmak gerek, ilki 8,56 civarını gördüğü 10.10 tarihine kadar, o arada tahta açığa satışa & kredili işleme ekim sonuna kadar kapandı. + o ara açıkta bir dünya kişinin canını yaktılar (Tam rakamı hatırlamıyorum, yaklaşık 1000 lot için 3 günlük 2 k TL ye ödünç senet arıyorlardı). Parayı o şekilde kazandılar.
Sonrasında 5 kusurlardan başlayıp 9 lara çıkan & oradan 4 lere gelen hareket. O hareketin ortalaması yakaşık 6 küsurlar..
Şimdi baktım da p.tesi 9,65 ten başlayıp cuma günü 4, 03 e kadar olan düşüşün bir tek açıklaması vardır. O da galip. Onun dışında bunu kimse yapmaz yapamaz. Vay gaddar vay. Ytd
Bir kagit ayni gun icin hem tavan hem taban olursa o kagittan hayir gelmez.
Eski borsacilar bunu iyi bilirler.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri