Sayfa 532/916 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by tunali17 Yazıyı Oku
    Bu arada takaslara bakılırsa Galip in mal boşalttığı konusuna katılmıyorum.

Kesinlikle YTD.
    mal bosaltiyor sen takaslari iki gun geriden gorucen adam seans icinde virmanlayip veriyor sen saniyon metro 2 mil almis ama denizden 6 milyon basmis

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. galipin islem yaptigi bas araci kurumlar metro seker global yatirim fonlari marbas gedik deniz yat bakin bugun globden gedikte. 5 6 mil vermis gostermelik metrodan almis millet metro aliyor diye atlamis metro yukari giderken atlatlar metro asagiya giderken atlarlar niye metro aliyor bilmiyorlaki metro her seans 3 milyon aldi virmanladi aldi virmanladisimdi virmanladigi en buyuk lot olan deniz global yatirim finlarindan veriyor simdi siz bakicamiz denizin elinde 9 milyon var iki gun sonra 0 cunku gercek takas iki gun sonra

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arkadaşlar takas analizinde kim ne yapmış anlamıyorum bilen varsa bir sorum olacak : Virmanlama dediğiniz nedir lot aktarımı mı ? Aracı kurumlar almış olduğu lotları başka kuruma lot olarak aktarabiliyor mu ? Şimdiden yanıtlayana teşekkür ederim.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by tunali17 Yazıyı Oku
    Biraz önce 02.10 ile 17.11 arası takaslara göz attım. Bu adam hep virmanla ve kendi al-sat la düşürmüş hisseyi. Daha öncesini bilmem ama hiç de öyle 3 lerde 4 lerde değil maliyeti. genelde 6 lardan sonra çoğaltmış hissesini. Bu arada Metro, Deniz, İsbankası ve Gedik ten işlem yaptığını varsayarak yaptım incelememi. Tabiki yanılmışda olabilirim. Yalnışım varsa düzeltin lütfen.

Kesinlikle YTD.
    İki parça halinde bakmak gerek, ilki 8,56 civarını gördüğü 10.10 tarihine kadar, o arada tahta açığa satışa & kredili işleme ekim sonuna kadar kapandı. + o ara açıkta bir dünya kişinin canını yaktılar (Tam rakamı hatırlamıyorum, yaklaşık 1000 lot için 3 günlük 2 k TL ye ödünç senet arıyorlardı). Parayı o şekilde kazandılar.

Sonrasında 5 kusurlardan başlayıp 9 lara çıkan & oradan 4 lere gelen hareket. O hareketin ortalaması yakaşık 6 küsurlar..

5. Şimdi baktım da p.tesi 9,65 ten başlayıp cuma günü 4, 03 e kadar olan düşüşün bir tek açıklaması vardır. O da galip. Onun dışında bunu kimse yapmaz yapamaz. Vay gaddar vay. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    İki parça halinde bakmak gerek, ilki 8,56 civarını gördüğü 10.10 tarihine kadar, o arada tahta açığa satışa & kredili işleme ekim sonuna kadar kapandı. + o ara açıkta bir dünya kişinin canını yaktılar (Tam rakamı hatırlamıyorum, yaklaşık 1000 lot için 3 günlük 2 k TL ye ödünç senet arıyorlardı). Parayı o şekilde kazandılar.

Sonrasında 5 kusurlardan başlayıp 9 lara çıkan & oradan 4 lere gelen hareket. O hareketin ortalaması yakaşık 6 küsurlar..
    1000 lot için 3 günlük nasıl 2 bin lira verebiliyorlar. Ben bu kiralama işine hiç rastlamadım da.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bir kagit ayni gun icin hem tavan hem taban olursa o kagittan hayir gelmez.
    Eski borsacilar bunu iyi bilirler.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by tunali17 Yazıyı Oku
    Bu bankanın gerçek değeri konusunda bir fikriolan var mı ? Pd/DD oranı 3 lerde galiba. normali 2 civarı sanırım. yani daha düşer mi dersiniz ?
    Düşer mi çıkar mı çok geniş, yeni girdin veya düştü diye girmeye niyetlisin galiba. Tahtayı yapan kişi olmadıkça şu an bilinmez. İki ucu..
    Kendi riskini kendin belirle.

Sayfa 532/916 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •