Sayfa 387/964 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Haşim Yazıyı Oku
    Umut Bey’den:

Bu yazıyı yazan kim ise ona deyin ki..

Ben sadece soru sordum..yazmak istesem kişi isimleri ile yazardım..

kimseyi itham etmedim
    Umut Sarı’dan:

Ben hiçbir art niyet taşımadan arkalarından yada gizli gizli telefonda konuşarak sormadan(istesem buraya yazmaz arar sorardım) herkesin önünde sordum

Fakat bu soruları sormamızdan neden rahatsız olunuyor neden cevap verilmiyor

Ben forum okuyucularını korumakta mükellefim

Çünkü 2011 yılından acı bir tecrübemiz vardır

Bir hakim bir avukat şahıs İnsanları dava açacağım diye x bir şirkete örgütlenmiştir

Mücadele devam ederken bir gün avukat gelip hakime ..hakim bizi sattı arkadaşlar patrondan para aldı benim payımı vermedi ve davadan çekildi diye yazınca ben zıvanadan çıkıp avukata sen delikanlılık mı yaptın yani deyip saydırmıştım

O GÜN YAZILAN HER YAZI HALA FORUMDA DURUYOR

gerekirse yayınlarım

Benim maksadım forum üyelerinin dolandırılmasının önüne geçmektir

Çünkü bizim vesilemizle olan her kötü şeyden biz utanç duyarız

İçinizde utanmayanlar olabilir bize ne .

Biz bizden mesulüz ve forum üyelerinden

Gerisi bizi bağlamaz

Burada da bu sorulara cevap verilmesi bizim için önemlidir .

Verilmezse bu soruları sormaya devam ederiz taaa ki sizler anlayana kadar

2. Hocam cok sagolsun bizleri dusundugu icin...

Ama daha dune kadar ky ler sirketin mallari hacizle giderken ve sirkete cokmeye calisilirken mucadele ederken maalesef yonetim ben bir daha kervan sayfasina gelmem diyordu.

Yine ky yuzlerce dilekce gonderip bodrum otelinin 47 milyona satilmasini engellerken sadece kervansaray icin bulten cikartirmak icinyuzlerce dilekce yazarken yonetim yine yoktu.

Yine yine bu kadar yalan yanlis bilgiler verilirken yine yonetim yoktu.

En enteresani ise doktor es zamanli sermaye artirimi ve azaltimi dediginde sayin Umut SARI'da benzer bir yazi yazmis. Borsa bilgisine ve tecrubesine inandigim sayin Umut SARI bilancoda denetci gorusu olumlu olmadan boyle bir seyin olmayacagini bilmiyor muydu da bu sekilde bir algiya musaade etti. Ki bu soylemler biz ky ye ya da forumdaslara zarar vermedi mi???

Bugune kadar basinizin caresine bakin diyen sayin SARI keske hep yanimizda olsaydiniz...

Ins. bundan sonra dediginiz gibi forumdaslarinizi korursunuz bizde memnun oluruz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam cok sagolsun bizleri dusundugu icin...

Ama daha dune kadar ky ler sirketin mallari hacizle giderken ve sirkete cokmeye calisilirken mucadele ederken maalesef yonetim ben bir daha kervan sayfasina gelmem diyordu.

Yine ky yuzlerce dilekce gonderip bodrum otelinin 47 milyona satilmasini engellerken sadece kervansaray icin bulten cikartirmak icinyuzlerce dilekce yazarken yonetim yine yoktu.

Yine yine bu kadar yalan yanlis bilgiler verilirken yine yonetim yoktu.

En enteresani ise doktor es zamanli sermaye artirimi ve azaltimi dediginde sayin Umut SARI'da benzer bir yazi yazmis. Borsa bilgisine ve tecrubesine inandigim sayin Umut SARI bilancoda denetci gorusu olumlu olmadan boyle bir seyin olmayacagini bilmiyor muydu da bu sekilde bir algiya musaade etti. Ki bu soylemler biz ky ye ya da forumdaslara zarar vermedi mi???

Bugune kadar basinizin caresine bakin diyen sayin SARI keske hep yanimizda olsaydiniz...

Ins. bundan sonra dediginiz gibi forumdaslarinizi korursunuz bizde memnun oluruz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haşim abem ben diğer köyü misafir olarak okuyam. Üye değilem oraya. Bu son frecell abemin mesajınıda paylaşın isterseniz orda. Bakun burdada her zamanki gibü frecell abem yine doğru demiş. Yazdıklarunda hakluluk payu yogmu?

4. Bakın freecell ne güzel yazmış. Kibar adam belli. Benim uslübüm daha sert. Yapı işte. Ama neyin ne olduğu görünüyor.
    Biz bu işe kendimiz girdik. O zaman kimse bizi korumadı. Bu noktadan sonra korunmaya da ihtiyacımız yok. Allah nasip ederse kurtuluruz. Nasip olmazsa boynumuz kıldan ince, bekleriz. Genel kurulda bulundum. Selimin bu şirketle ilişkisi kalmadığı söylendi. Aynen ab06ss in söylediğine katılıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Volbor gardaşım sen merak etme yakunda seninde illallah ettiğin ss den yine bu küçümsediğin ky ..... alacak. Bakma senünde kyninde içi ferahluyacak
    Ammaaa kan bağı var yoksam zeynep çekerdü onun ipinu sende ohhh der bizdlerde ohhh derdük emme arada baba ertan olunca yapcak bişey yok. Boşver bak ben takuluyommu ne olcek bitcek diye. Emme seni govmadaymuş zamanunda şirketünden sende nemalanırdında. Yapcak bişey yok. Govulmakta elbette senün aduna kötü. Yalnuz şunu iyi belle üstadım bu selüm farklı kişü zeynep farklu kişü. Ah bildüklerimi bi yazsam emme bedava bilgü yog size. Pazartesü 12509 lotla taban yaptursam yine kardayum. Emme ky nin moralini bozmaya gerek yok. Sen bakma bu tahtacuya kendince takuluyo. Benden bir hisse yok o şahsa. ��������������������
    Aynı fikirde olduğum yazı da bu.yanlız şunu iyi belle üstadım cümlesinin sonuna kadar.
    Taban yapma olayı beni aşar. Ben elimdeki lotla beklerim.

6.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Aynı fikirde olduğum yazı da bu.yanlız şunu iyi belle üstadım cümlesinin sonuna kadar.
    Taban yapma olayı beni aşar. Ben elimdeki lotla beklerim.
    Fabrika abem benümde aslında dedıgım durum o ama belki tam ifade edemedim. Onlara bendende 1 lot yok. 12500 lotla nerdeyse taban yapcak algusu yapan tahtacıya diyom. Yani tabanda yaptursam şu anda kardayım ama yinede sana lot yok tahtacu. Bakın frecell abemin yazısını diğer tarafta göremiyom son yazdığını.

7.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Fabrika abem benümde aslında dedıgım durum o ama belki tam ifade edemedim. Onlara bendende 1 lot yok. 12500 lotla nerdeyse taban yapcak algusu yapan tahtacıya diyom. Yani tabanda yaptursam şu anda kardayım ama yinede sana lot yok tahtacu. Bakın frecell abemin yazısını diğer tarafta göremiyom son yazdığını.
    Güzel demişsin hocam. Tabansa taban biz 18 kuruşlarda satmadık şimdi mi satacağız. İsterse sermaye azaltsın arttırsın 4 sene beklemişim şimdi mi çıkacağım. İsteyen istediği zaman alır veya satar. Ama algı bize sökmez.

8. Yukarda Allah var ağanın son yazdığı yazı doğrudur( ben gk için çok mücadele ettim) den itibaren . Fakat fesih davasından ne elde edilecek sıkıntı burada. Yargıtay aşamasıyla beraber en az 3 yıl sürecek ki bir senesi geçti. 2 yıl daha beklemeleri gerekir. Sonunda ne alacağında mechul. (Daha evvel yazdım bu konuda) dava sırasında yönetim değişmiş. Dürüst davranacağına söz vermiş bir yönetim gelmiş.(zeynep hanım) buna 3-5 ay şans vermek gerekir diye düşünüyorum.

Sayfa 387/964 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •