Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
Elinde mal kalmadiysa daha neyi satacak.Alanların bir planı yokmu.Hepsinin küçük yatırımcı olması bence imkansız.
plani vardir elbet galip verdikce asagilardan karsilanir 3.3.5 gibi 3 altini pek dusunmuyorum cikisi olur elbet.ama suda var elbet alan adamda pat diye 9 za goturmez bu kagida galip girdiginde kagidin zirvesi 2.90 lardaydi galip zirveyi 965 tasidi ve mali verdi simdi toplayan galip zedelerin zararlarini telafi edeyim diye 9 za goturup mallarini almaz buralardan toplanir bu kagit bikanin borcu olanin al sata girenin malini carpar ama 6 ay ama 1 sene ama daha uzun vade sahsi fikirlerimdir suda aklima geliyor suyu bulanladirmak istemiyorum ama bir sene dolduktan sonra bedelli yapabilirler turkiyede buyuyen buyumek isteyen bir banka diger bankalarin sermayesine bakilinca sermayesi dusuk bi banka 250 mil usd kredi veriryor ama verdigi paranin altinda sermayesi var sermayeyi bedelli bedelsiz ne verirse artik devamli artircaklar zamanla benim dusuncem bir sne dolduktan sonra sermaye tavani sermaye art filan haberlere hazirlikli olun

Sent from my SM-E500H using Android mobile app