Sayfa 540/916 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. yok cin bankasi yok deli kar etti yok fon du falan filan bunlar kendimizi avutmaktir emin olun normalde bi banka bu haberlerlede 6 kat yapmaz normalde sig tahta adem takti parmagi oynatti sonrada tikadi pamugu utanmasa sanfix yapicak .uzun lafin kisasi adam tahtada. cikiyor cikti berada para lazim simdi bi kac kagit ziplatcak.ne kagitlar var defter degerinin cok altinda ne kagitlar var defter degerinin cok ustunde yani bunlara takilmayin elinde mal topluysa deftere kara bakmaz goturur elinde mal yoksa tahtaya hakimse varlik fonuda aciklansa yil sonu deli karda etse bi bok olmaz milleti biktirip sattirana kadar anliyorum umutlu olmak dusunmek istiyosunuz parada. para kazanmak kolay degil ama kagida girerken tava tavan gidiyor 20 kademe kar edeyim diye atlanirsa yada tabandan alayim doner diye atlanirsa bole serefszler 400 kademe verir asagiya

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : twiztaz; 18-11-2017 saat: 23:58.

2. Elinde mal kalmadiysa daha neyi satacak.Alanların bir planı yokmu.Hepsinin küçük yatırımcı olması bence imkansız.

3.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Elinde mal kalmadiysa daha neyi satacak.Alanların bir planı yokmu.Hepsinin küçük yatırımcı olması bence imkansız.
    plani vardir elbet galip verdikce asagilardan karsilanir 3.3.5 gibi 3 altini pek dusunmuyorum cikisi olur elbet.ama suda var elbet alan adamda pat diye 9 za goturmez bu kagida galip girdiginde kagidin zirvesi 2.90 lardaydi galip zirveyi 965 tasidi ve mali verdi simdi toplayan galip zedelerin zararlarini telafi edeyim diye 9 za goturup mallarini almaz buralardan toplanir bu kagit bikanin borcu olanin al sata girenin malini carpar ama 6 ay ama 1 sene ama daha uzun vade sahsi fikirlerimdir suda aklima geliyor suyu bulanladirmak istemiyorum ama bir sene dolduktan sonra bedelli yapabilirler turkiyede buyuyen buyumek isteyen bir banka diger bankalarin sermayesine bakilinca sermayesi dusuk bi banka 250 mil usd kredi veriryor ama verdigi paranin altinda sermayesi var sermayeyi bedelli bedelsiz ne verirse artik devamli artircaklar zamanla benim dusuncem bir sne dolduktan sonra sermaye tavani sermaye art filan haberlere hazirlikli olun

Sent from my SM-E500H using Android mobile app

4. elinde mal var daha ama 3 ama 5 mil var 25 milyon lotu vermek kolay degil adam profesyonel tavandan vercegine 3 tabandan verdi

Sent from my SM-E500H using Android mobile app

5. https://ahvalnews.com/tr/ekonomi/icb...emli-yükselişi birde hilmi guner var isin icinde ben onafa mail attim yonetim kurilundaki tek Türk ve Erdoganin sag kolu

6.  Alıntı Originally Posted by pusat16 Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım, aracı kurumlardan başkasının malını satıyor diyorlar. Bukadar malı birileride alıyor. Küçük yatırımcı bukadar malı alamaz herhalde. Başkalarının malını satıyorsa kendi elindekini maliyeti 0 lira bile olsa 10 / 15 lerden satmak varken niye 2 3 lerden satsınki. Bu adam ne yapmaya çalışıyor anlayamadım ben.

LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Elinde mal kalmadiysa daha neyi satacak.Alanların bir planı yokmu.Hepsinin küçük yatırımcı olması bence imkansız.
    Avgyo da ve avturda aynı şeyleri çok söylediler. 4-5 lerden satmak varken neden 2 lerden satsın diye. Ne oldu 1,5 lardan bile sattı. Alanlar hep ky olamaz dediler. Ulan alan kimse iki hissede aylardır çakıldı kaldı. Bu hissenin erbabı twiztazın yorumlarını dikkate alın derim. Geçmiş sayfalara baktığımızda aylardır hissede olduğu ve adım adım hareketlerini takip ettiğini görebilirsiniz. Eğer bir hisseyi bu kadar yakın markaja alıp uzun süre takip ederseniz ciğerini bilirsiniz. O yüzden ben twiztaza sonuna kadar katılıyorum. Tabandan yedirme galibin en iyi yaptığı şeydir zaten. Her zaman söylerim mal tabandan yedirilir tavandan yada yakınından toplanır. Ha yine twiztazın dediği gibi icbct da hikaye çok ve sürekli kârını arttıran büyüyen bir banka varlık fonundaki rolü de büyük olacak gibi. Ama bunların şu an için hiç bir önemi yok. Şu an galip elinde kalan ve maliyeti sıfır olan hisseleri satma derdinde. Alan oldukça aşağı basacak ki bu alanlar maliyet düşürmek için tekrar alsınlar. Elinde biraz mal bırakacaktır ve ilerde altlardan toplayıp belki 3-4 ay sonra yine 6-7-8 lere çıkaracaktır. Kısaca uzun vade düşünenler için 3-4 arasında biriktirmeye baslanilabilir. Bunun haricinde hisse bu hafta 5 leri görürse kimse almıyor demektir. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    burda aciga satis gozukuyor

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 540/916 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •