Sayfa 176/637 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by ivarol44 Yazıyı Oku
    umarim cok sevdiginiz ulkede hep kalirsiniz.ben sevmedim.iyi yonleri elbette var ozellikle ekonomik olarak. ama bizimde ulkemizin cok daha guzel yonleri var hep kotu yonleri saymissiniz ama.mesela 100 dolar icin bizde adam vurmazlar.houstonda yasadim hic cebimde 100 dolar tasimadim.bizde irkcilik diye birsey yok. bizde aile diye bir kavram var hersey para degil.varda var yani neyse herkesin onceligi farklidir.irkciligi ben kaldiramadim acikcasi sen umursamazsin suratina ikinci sinif vatandas olarak bakilmasini takmazsin belki.

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Birak bu AKP agizlarini, basaramayip donunce adam kendine bakmaz, ABD irkcidir der, belki ben umursamazmisim 2. sinif olmayi,

Sen asilsin ya, hem umursarsin, hem de millet hakareti yakistirirsin.

Degil sen, ulken bile dilenci ulkeler sinifinda.

Degil ABD de dunyanin hic bir yerinde istenmiyorsun.

Basaramayip donenler, suc isleyip donenlerin hicbirinden daha duymadim, ABD iyidir diyeni.

Oysaki orada 500.000 turk, 100.000 yuksek lisans ogrencisi var.

Calisan 10.000 turk professor var.

Bunlarin hicbiri rahatsiz olmadi, bi sen hissetin 2. sinif olmayi.

2.  Alıntı Originally Posted by bilginer71 Yazıyı Oku
    Kim orhangazi ki?

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    üreğil köyü...daha fazla detay vermiyim.

3. Lütfen gerilmeyelim..güzel güzel konuşalım...konu dağıldı biraz.

uzun vade yatırım için, tasarruf tiyoları, emlak, tarla, hisse vs yatırımlar..genç beyaz yaka arkadaşlar deneyimleri, önerileri duymak istiyor.

4. Eline, emeğine, zihnine sağlık...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Lütfen gerilmeyelim..güzel güzel konuşalım...konu dağıldı biraz.

uzun vade yatırım için, tasarruf tiyoları, emlak, tarla, hisse vs yatırımlar..genç beyaz yaka arkadaşlar deneyimleri, önerileri duymak istiyor.
    Abi yaklaşık 1 aydır bu siteyi takip ediyorum. Sen beyaz yaka için demişsin ama bu başlık bildiğin tüm insanlar için gerekli tasarruf fikirleri ve gelecek planı tavsiyeleriyle dolu.

Ben beyaz yaka değilim. Bir yakam bile yok aslında uzatmalı yüksek lisans öğrencisiyim üstüne formasyon da alıyorum. Velasıl bir adamın kafasının bir köşesi (adam bir sıfattır bana göre cinsiyet belirtmez) yatırım ve finansman işleriyle de ilgilenmesi lazımmış bunun farkına bu topicte daha çok vardım. Sen ve Dudu'nun mesajları zihin açıcı. Tabi diğer abilerin (varsa ablaların da) mesajları da öyle.

Hepinize saygılar. Ben topiğe kaldığım yerden devam edeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by ddnet Yazıyı Oku
    Abi yaklaşık 1 aydır bu siteyi takip ediyorum. Sen beyaz yaka için demişsin ama bu başlık bildiğin tüm insanlar için gerekli tasarruf fikirleri ve gelecek planı tavsiyeleriyle dolu.

Ben beyaz yaka değilim. Bir yakam bile yok aslında uzatmalı yüksek lisans öğrencisiyim üstüne formasyon da alıyorum. Velasıl bir adamın kafasının bir köşesi (adam bir sıfattır bana göre cinsiyet belirtmez) yatırım ve finansman işleriyle de ilgilenmesi lazımmış bunun farkına bu topicte daha çok vardım. Sen ve Dudu'nun mesajları zihin açıcı. Tabi diğer abilerin (varsa ablaların da) mesajları da öyle.

Hepinize saygılar. Ben topiğe kaldığım yerden devam edeyim.
    iyi okumalar

6. Burada tecrübe ve bilgisini iyi niyetle paylaşan herkese teşekkür ederim.

Bana çok ilginç gelen bir şeyden bahsetmek istiyorum.

İki ay öncesine kadar borsada yatırım yapmak aklımın ucundan dahi geçmezdi. Yatırımdan tek anladığım maaşımdan arta kalanla dolar, euro, altın almaktı.
    Borsa da dahil diğer tüm seçenekler sanki benim gibi insanlar için değil de çok parası olan ya da profesyonel yatırımcılar için gibi gelirdi.

Dolar-euro-altın üçgeninden sıkıldığım ve uzun vadede çok da iyi bir yol olmadığını düşündüğüm için yeni birşey yapmak istedim ve aklıma borsa geldi. Bu günlerde ikinci ayım bitmek üzere ve kendimi stajyer olarak görüyorum. Sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum ve az miktarda giriş sermayemle hata yapmaktan korkmadan çalışıyorum.

Bir süredir görevim gereği yurt dışında yaşıyorum ve kısa süreliğine Türkiye'ye döndüm. Bana ilginç gelen kısım ise ben sıkıntıdan borsaya yönelmişken, döndüğümde herkesin borsadan bahsediyor oluşuydu.

Böyle bir furya mı oluştu son zamanlarda? İnsanlar her yerde borsadan bahsediyorlar. Bakkal, berber, öğrenciler..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Birak bu AKP agizlarini, basaramayip donunce adam kendine bakmaz, ABD irkcidir der, belki ben umursamazmisim 2. sinif olmayi,

Sen asilsin ya, hem umursarsin, hem de millet hakareti yakistirirsin.

Degil sen, ulken bile dilenci ulkeler sinifinda.

Degil ABD de dunyanin hic bir yerinde istenmiyorsun.

Basaramayip donenler, suc isleyip donenlerin hicbirinden daha duymadim, ABD iyidir diyeni.

Oysaki orada 500.000 turk, 100.000 yuksek lisans ogrencisi var.

Calisan 10.000 turk professor var.

Bunlarin hicbiri rahatsiz olmadi, bi sen hissetin 2. sinif olmayi.
    bak bu tepkin bile gosteriyor 26 yillik 2.sinif birikimini. polis kendi vatandasini sirf siyahi diye vuruyor,ama turklere cok karsi cok iyiler.sen bunu orda yasamayanlara american ruyasini gorenlere anlat. %100 eminim turk ismini bile kullanmiyorsundur orda turk oldugunu bile soylemiyorsundur.biraz aksanin varsa ki vardir avrupadan bir ulke soyluyorsundur. paran olabilir hem cok basarilida olabilirsin ama asla bir beyaz olamazsin hep 2. hatta 3.sinif olarak kalacaksin orada.bunun partiylede alakasi yok akp lide degilim.

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. dudu hocam hektaş 7 altına gelirse fırsatı kaçırmam demiştin..şu an 6,86 tl.

benim için hala grafik pahalı gözüküyor, 5 tl ye inerse alımı düşünürüm.

Sayfa 176/637 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •