Sayfa 113/748 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 897 - 904 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Ulen bi laf etti herif ülke gündemine oturdu.keşke deseydik de nuhcm saksosu deseydi... babayiğit saksosu da olurdu..milleti kusturan kusturana...o zaman ses çıkaran yok.işine geldiği kadar herkes...çıkacak ama aheste aheste...şekil 1) geçen sene bi tanesi erkenden göçtü gitti.pamuk niyetine dolar destesi...anca o kadar götürebilmiştr...

2. Nuh Çimento

Alıntı Originally Posted by reis35 Yazıyı Oku
    Ulen bi laf etti herif ülke gündemine oturdu.keşke deseydik de nuhcm saksosu deseydi... babayiğit saksosu da olurdu..milleti kusturan kusturana...o zaman ses çıkaran yok.işine geldiği kadar herkes...çıkacak ama aheste aheste...şekil 1) geçen sene bi tanesi erkenden göçtü gitti.pamuk niyetine dolar destesi...anca o kadar götürebilmiştr...
    Hayırdır inşaalah kimseden ses yok herkes pusuya yatı herhalde 2018 yılı hayırlı olur inşaalah yeni kapasite artışı ilk üç ayda devreye girecek gibi yeni satınalmalar için şirket pusuda bekliyor güzel günler yakındır inşaalah

3.  Alıntı Originally Posted by hsmc Yazıyı Oku
    Hayırdır inşaalah kimseden ses yok herkes pusuya yatı herhalde 2018 yılı hayırlı olur inşaalah yeni kapasite artışı ilk üç ayda devreye girecek gibi yeni satınalmalar için şirket pusuda bekliyor güzel günler yakındır inşaalah
    Şirket için olabilir de lakin hisse için imkansız gibi. Yatırım tasiyesi değildir.

4. güzel günler yakın falan değil!! bu sistemde sen ben birer hiçiz..önemli olan babayiğit ler..sen anca seçim zamanı hatirlanirsin.gerisi boş laf...mazlum,zalim edebiyatı yapmakla olmuyor bu iş.neyse...bu arada emektar da hiç yazmıyor artık.napacak yine bir ara uğrayıp gemi istim üstünde mi dicek...

5. uzun zamandır yatayda olan baska hisse varmı acaba...? ben aldım bakalım inşallah hayırlı ve uğurlu olur

6. Nuh Çimento

Alıntı Originally Posted by MURAT06 Yazıyı Oku
    uzun zamandır yatayda olan baska hisse varmı acaba...? ben aldım bakalım inşallah hayırlı ve uğurlu olur
    Eskiyapan Holding toplama işlemi bitmeden bu hisse yukarı gitmez Kanımca d*****n kuyruğu 2018 de kopacak gibi

7. Nuhcm TL bazlı grafiklere mi dolar bazlı mi daha ise yarar sizce dolar bazlı kötünün iyisi TL bazlı iyi durmuyor bariz OBO oluşumu var İnşaallah tuzaktır da gerçekleşmez ytd...kimsede yazmıyor bu sayfaya demek ki herkes umutsuz

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

8. Yazacak hal mi kaldı millette..kan kusturuyor yıllardır..obo vs hikaye..hissede tek oluşum bacak omuz formasyonu.yillardr milleti.....!

Sayfa 113/748 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •