Dünyada değişim her geçen gün artıyor. araçlar elektrikli olacak, yapay zeka (AI) ve robotlar her yönüyle gelişecek ve insanlığın gelişimi çok daha hızlı olacak. sektörlere, personele , enerjiye herşey olan bakış açısı değişiyor. bu noktada uzunvadede(geleceke 30 yılda) önü açık olan yabancı şirketler bence ak portföydeki 5 şirkette (apple, google, facebook) vs. bana göre abd ve diğer teknoloji gelişmiş ülkelerdeki lider sektörlerin hepsi araştırılıp böylece yatırımda yapılabilir. sadece tr piyasalarındaki temeli sağlam önü açık firrmalara ortak olunmamalı, global piyasalarda da yeni ortaklık arayışında olmalıyız. hem fena mı olur dolar yada euro gelirimizde olur. 1998 yılında the economist bitcoinden bahsedilmiş mesela o yıl bin dolarlık bitcoin alan birisi bugün tr de milyonerller sınıfında idi. bu platform çok güzel. hep iyi kaliteli arkadaşlar yazıyor. ufuk açıcı olması yönünden ben bunu buraya belirtmek istedim. ortak olunabilecek güzel yabancı şirketlere uzun vadede bakış açınız nedir değerli arkadaşlar ? syg
Yer İmleri