Sayfa 129/774 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Evlisin.
    Çocukların var.
    1,404 lira maaş alıp 700 lira kira ödüyorsun.
    Dünya senin neyini kıskansın.?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Erdoğan atv canlı yayında diyor ki cumhurbaşkanı daha kolay yargılanabilecek . Öyle mi? Siyasi parti genel başkanı olacak cumhurbaşkanı o vekilleri listeye koyup seçilmesini sağlayacak. Onlar mı cumhurbaşkanını yargıya taşıyacak? Hadi seçimi kaybetti cumhurbaşkanı ve muhalefet mecliste çoğunluk oldu ve cumhurbaşkanını yargıya yolladı. E o yargıyı da Cumhurbaşkanı atayacak. Cumhurbaşkanı tarafından atanmış yargı mensubu mu cumhurbaşkanına ceza verecek?!
    #Hayır diyoruz
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. A Haber dinliyorum gözlerim kapalı,yine masal anlatıyor bir ampul kafalı

Millete diyorlar ki hadi sandık sen seç,
    Bu sandık sırat gibi yiyorsa evet de geç,
    Pencereden bakıyorum memleket Suriye,
    A Haber dinliyorum sanırsın burası NORVEÇ

5. Bir AK GENÇ'in günlüğü...
    Merhaba sevgili günlük...
    Bu gün yine her zamanki gibi öğlene doğru yataktan kalktım çok işimiz var ... İl başkanlığımız bir istihbarat almış bir Hollandalı gazetecinin yerini tespit etmişler,gidecez yıkacaz gavur tohumunu....
    Evden çıktım evvela rutin işlerimi hallettim döviz bürosuna uğradım biraz dolar bozdurup büyük oyunu bozdum önce,bozdurduğum dolarlar ile aldığım TL yi verip bizim bakkaldan 2,5 lt coca cola denen izrail malını yola döktüm...Oradan manava uğradım 1 kg Portakal alıp bursa malı pıçağım ile alayını önce delik deşik edip sonra günahtır nimettir dedim kıyamadım sıktım içtim...Buna benzer bir kaç kınama ve protesto eylemini bireysel gerçekleştirdikten sonra il başkanlığımıza vardım bir de ne göreyim bizim gençlerde bi hareketlilik...Hollandalı gazetecinin yerini bulmuşlar...Hemen toparlanıp gittik baktık fotoğraf motoğraf çekme ayağına acanlık yapıyor buna bi daldık gebertecez Allah için cihad için Reis için...Neyse polisimiz geldi elimizden aldı...Meğersem Norveçliymiş,olsun o da gavur tohumu...Yarın görüşürüz günlük...

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Erdoğan atv canlı yayında diyor ki cumhurbaşkanı daha kolay yargılanabilecek . Öyle mi? Siyasi parti genel başkanı olacak cumhurbaşkanı o vekilleri listeye koyup seçilmesini sağlayacak. Onlar mı cumhurbaşkanını yargıya taşıyacak? Hadi seçimi kaybetti cumhurbaşkanı ve muhalefet mecliste çoğunluk oldu ve cumhurbaşkanını yargıya yolladı. E o yargıyı da Cumhurbaşkanı atayacak. Cumhurbaşkanı tarafından atanmış yargı mensubu mu cumhurbaşkanına ceza verecek?!
    #Hayır diyoruz
    Maddeleri iyi incelememişsiniz. O atanan yargı mensupları kaç yıl görev yapacak???

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 129/774 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •