Sayfa 54/500 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 425 - 432 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    A.Ş.'nin paylarının %99,99'unun, Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'den 46.491.636 TL bedel ile satın alınarak SAMPİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş.'ye iştirak edilmesi hususunun pay sahiplerimizin onayına sunulmasına.16 - Şirketimizin yukarıdaki 11, 13 ve 15. Gündem maddelerinde belirtilen iştirak işlemlerinin onaylanması halinde, ortaya çıkacak olan toplam 76.073.178 TL tutarındaki bakiye borcunun ödenmesi amacıyla herhangi bir nakit artırım olmaksızın ve tüm ortaklarımızın rüçhan haklarının sınırlandırılması ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye tahsisli olarak, Borsa düzenlemelerine göre yapılacak hesaplamalar üzerinden primli olmak üzere Şirketimiz sermayesinin Kayıtlı Sermaye Tavanı dahilinde Yönetim Kurulu tarafından alınacak kararlarla 76.073.178 TL'lik primli sermaye taahhüdüne karşılık gelecek tutarda nominal değerde artırılmasına ilişkin tüm ortakların rüçhan haklarının kısıtlanması hakkında karar alınması.17 - Şirketimizin Yönetim Kur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    Asıl ayrıntı yukarıda yazıyor, bedelli vs gerek dıymadan satınalmaları halletmiş

3. avgyo dan sonra dünden bu yana buradayım yükseliş esnasında girdim, grafik ve bazı şeyleri paylaşmak isterdim lakin gerek yok gibi.
    gelen açıklamalara göre alınan şirketlerin varlık edinmesi ile ilgili para kaynağının bedelli vb gibi bir yol ile yapılmamış olması beni umutlandırdı. hayırlısı olsun..

4.  Alıntı Originally Posted by filinta01 Yazıyı Oku
    avgyo dan sonra dünden bu yana buradayım yükseliş esnasında girdim, grafik ve bazı şeyleri paylaşmak isterdim lakin gerek yok gibi.
    gelen açıklamalara göre alınan şirketlerin varlık edinmesi ile ilgili para kaynağının bedelli vb gibi bir yol ile yapılmamış olması beni umutlandırdı. hayırlısı olsun..
    Bu zaten bilinen birşeydi dostum yeni değil
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Bu zaten bilinen birşeydi dostum yeni değil
    kesin bir dille açıklanmasına istinaden söyledim. nede olsa grubun ne yapacağı belli olmuyor. yoksa 2 günde tüm her şeyini araştırdım, tespit ettim iyi akşamlar

6. Sampi ,bostan gıda alınacağı ilk aciklandiginda bu şekilde alınacağı açıklanmıştı zaten...

7.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Sampi ,bostan gıda alınacağı ilk aciklandiginda bu şekilde alınacağı açıklanmıştı zaten...
    ben açıklanmamıştı(r) demedim, grubun ne yaptığı belli olmuyor kesin bir dille kesin olarak bunu yapacaklarını satın alma işlemini gerçekleştirmek üzereyken söylemesi beni umutlandırdı dedim. öncesini okudum biliyorum karar değiştirmediğine sevindim anlatabildim mi?tekrar iyi akşamlar

8. Size de iyi geceler yarın ola hayrola bakalım yarın ne yapacak deli oğlan...

Sayfa 54/500 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •