Sayfa 460/1001 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Thailand fakir filan degil, turizm cennetidir, siz cambodia ile karistirmis yada myammar sandiniz belkide,
    thai ler birbirlerine son derece baglidir ve ekonomi carklari da iyi doner orda...
    Kapunn krannnn........

Alıntı Originally Posted by eraser Yazıyı Oku
    daha jüri seçilmeden reza (rıza) nın neler öttüğü bilinmeden döviz tepetaklak oldu. Es kaza bu adam (artık tanık); malum şahıslara ve ailesine yönelik iddiaları kanıtlayacak belgelerle beraber yeni bir iddianame yazdırırsa gün içinde TL bir %10 yetmedi mi bir %10 daha erir.
    Eşim taylandlı dünyanın fakir ülkerinden birisiydi. Geçen sene 1TL ile 11 tayland bahtı alıyordum,bugün 8.2! Bu hızla seneye dünyanın en fakir ülkelerinden birisi olacağız.
    ytd
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 11 Aralık'ta Türkiye'nin büyüme rakamlarının açıklanacağını belirterek, "Türkiye'nin büyüme rakamlarını tahmin bile edemeyecekler. Dünya birincisi olacak, buradan söylüyorum sizin huzurunuzda." dedi.

NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM...

Çavuşoğlu: Trump, Erdoğan'a "YPG'ye artık silah verilmeyecek" dedi

Sayın Trump da net bir şekilde talimat verdi ve bundan sonra YPG’ye silah verilmeyeceğini, esasen bu saçmalığa daha önce son verilmesi gerektiğini net bir şekilde söylemiştir."​. Bu bizi memnun etti." dedi.

ZATEN SİLAH VERECEKLERİ PYD TERÖRİSTİ KALMADI Kİ YILLARCA VERDİ.
    Sarı saçlarına jöle sürdüğümün sam amcası bizimle dalga geçiyor.
    Yap yap sonra eee ya bu bizim yaptıklarımız tam bir saçmalık de
    bunu da bizim medya son dakika bangır bangır sun

.

***Rıza hangi bankalarla çalışmış ?
    Kaç banka lafı var ?
    İddia edilen işlemlerin hukuki dayanağı ne?

Fransa, alman ve ispanya bankalarına da abd mahkemeleri geçmişte ceza yazmış.

**** abd'de şubesi yoksa türk bankasına abd ne yapabilir ?

var mı teknik bilgisi olup cevap verecek kişi ?
    saygılar.

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Türkiye ihracatına Hungarya'dan (namı değer Macaristan) Fren :

400 Türk TIR'ı sınır kapısında mahsur kaldı

Macaristan’ın geçiş belgesi vermemesi nedeniyle 400 Türk TIR'ı Kapıkule ve Romanya-Macaristan sınır kapılarında bekliyor. UND İcra Kurulu Başkanı Şener, açıklama yaparak sorunun çözülmesi konusunda çağrı yaptı.

https://www.dunya.com/ekonomi/400-tu...-haberi-392127

Hani bunlar Türk soyundan geliyordu ?
    İki de bir Resi ve Başbakan bunların yetkililerini davet edip ala vala ile ağırlıyorlar.
    Adeta Ekonomimizi arkadan hançerliyorlar.
    Yoksa yine mi kandılıdık ?

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

***Rıza hangi bankalarla çalışmış ?
    Kaç banka lafı var ?
    İddia edilen işlemlerin hukuki dayanağı ne?

Fransa, alman ve ispanya bankalarına da abd mahkemeleri geçmişte ceza yazmış.

**** abd'de şubesi yoksa türk bankasına abd ne yapabilir ?

var mı teknik bilgisi olup cevap verecek kişi ?
    saygılar.

.

Çavuşoğlu: Türkiye güçlü bir ülke, AB'ye girerse Almanya-Fransa egemenliği sarsılır

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, siyasetin bir bayrak değişimi olduğunu belirterek, "Hiç kimse bu trenden inmediği sürece, bu hizmet kervanının orasında, burasında yer bulur ama trenden inen de bir daha kolay kolay bu trene binemez. Bunu da 17 yılda gördük, kimse davadan daha büyük değildir" dedi.

© AA/ Emin Sansar

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...uclu-bir-ulke/

AK Partili Turan'dan Sarraf davası yorumu: Vahim bir tablo

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ABD'de devam eden Rıza Sarraf davasına ilişkin, "Türkiye'nin bir vatandaşı, bir başka ülkeye ihracat yapıldığı için üçüncü ülke tarafından yargılanıyor. Bu, vahim bir tablo. O ülkenin kendi kanunları farklı olabilir ama bizim ticaretimizi, ihracatımızı bir başka ülkenin kuralları belirleyemez" dedi.

© AA/ Murat Kaynak

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...him-bir-tablo/

Aliyev: Azeri gazı, Avrupa'nın enerji haritasını değiştirecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azeri gazının Avrupa'nın enerji haritasını ciddi biçimde değiştireceğini söyledi.

Sputnik

https://tr.sputniknews.com/dunya/201...avrupa-enerji/

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben de elimdekileri satinca ayni bu moda burunuyorum lakin olmuyor iste..
    Sesli güldüm....

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek haklı bugün evrak dosyami incelerken dikkatimi çekti dogal gaz 5 sene önce metreküp 1 liraymış şimdi de 1 lira..elektrik faturam 6"sene önce 120 lira şimdi 130 lira..evimde hiç bircdegisiklik olmadı. .sizlerin yaşadığı yerde farklıysa fiyatlar bilemem..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Üye,hakikaten güzel karşılaştırma yapmışsınız,bende bir şeyler ekleyeyim;bu ocak ayında kg fiyatı 17 tl olan beyaz peynir 26 tl,16 tl olan siyah zeytin 23 tl,benim maaşıma ilk 6 ay için %3.5 zam yapıldı,biz memurlar adına pazarlık yapan ..neyse orası konu dışına gidiyor aslında hepsi zincir halkası gibi ilintili ama ben kısa keseyim,temel gıda maddelerine ortalama %25 ile%45 arasında zam geldi,maliye bakanımız bile enflasyon %15 ama biz mtv ye %25 zam yapacağız dedi,bulunduğum ilçede ekmek e %25 zam geldi siz hala gaz ve elektrik hesabındasınız tebrikler...

Sayfa 460/1001 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •