Sayfa 241/790 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. sayin hissedarlar dikkatimi ceken bir sey var sosyal medyada ozellikle twitterda bizim ile ilgili hic yazilip cizilmiyor konusulmuyor grafik paylasilmiyor adi gecmiyor cok ilginc degil mi bu durum yanlis mi dusunuyorum cop hisseler bile calisiliyor bizim silik resmen

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1295443
    haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçip katılın
    1 hafta yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by lualua Yazıyı Oku
    sayin hissedarlar dikkatimi ceken bir sey var sosyal medyada ozellikle twitterda bizim ile ilgili hic yazilip cizilmiyor konusulmuyor grafik paylasilmiyor adi gecmiyor cok ilginc degil mi bu durum yanlis mi dusunuyorum cop hisseler bile calisiliyor bizim silik resmen
    yok hocam baya çalışılıyor , size denk gelmemiş ..

düştükçe ky toplandı her gün onlarca grafik var her gün aynı geyik , düşeni kırdı , yükselen mi la o uzaktan bakan , aha 8 tl yok 9 üstü kırıldı ..

pala her gün vurdukça vuruyor milletin agzına . düşeni kırdı çıkacak düyen ertesi gün yandım anam diye aglıyor twitterda.. nice hoca üstad bizimi yorumladıktan sonra özür diledi dilemeye de devam ediyor. herkesi perişan ediyor sadece ky yi değil

4. Bu güne kadar tecrübelerime dayanarak söylüyorum bir hissede ağlayan ky. sayısı artmışsa o hissede alım zamanı gelmiştir. Fala göre 3 vakit zamanı kalmıştır. YTD...

5. Bu hacimle bir yere varamaz Bizim boz eşek💩💩💩

6.  Alıntı Originally Posted by AYDIN14 Yazıyı Oku
    Bu güne kadar tecrübelerime dayanarak söylüyorum bir hissede ağlayan ky. sayısı artmışsa o hissede alım zamanı gelmiştir. Fala göre 3 vakit zamanı kalmıştır. YTD...
    ky 5 yıldır aglıyo .. aç bak foruma

3 vakit dediğiniz 5-10 yıl da olabilir ona göre hazır olun .. yoksa hisseye giren 1 haftada ağlamaya başlıyo ..

7. herkese hayırlı haftalar...

7,05 den bastılar aşşağıya...serefsizler.....

8.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    herkese hayırlı haftalar...

7,05 den bastılar aşşağıya...serefsizler.....
    Basanları bol olsun, ne diyelim

Sayfa 241/790 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •