Sayfa 299/650 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. strategy ben de mali tablolara bakarak ve emsalleri gozonunde tutarak kabaca pddd: 2 ve fk:20 diye dusunerek yaklasik 45-50 milyon TL araligi icin bir goruste bulunmustum.

bu noktalardan halka arz vertuya 2 yilda 12 milyon TL gibi bir girisim kari sagliyor. guzel is ! bir o kadar da kafein de olsa😊

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
    smartiks icin asagi yukari halka arz rakamini denk geldigi icin, kafein icinde 20 f/k ve pd/dd: 2 alacagim

yil sonu 3.5 milyon TL kar gelecek gibi duruyor, muhtemelen de oyle olur. tahmini 60 milyon TL piyasa degerinden halka acilir. bu en insafli tahmin, 70 milyon civari da olabilir.

smartiks 50 + kafein 60 dersek iki halka arz toplam 110 milyon TL oluyor. %40 baz alirsak 45 milyon TL vertu icin portfoy olur.

vertu su anda 110 milyon TL piyasa degerde islem goruyor, sadece bu 2 sirket 45 milyon TL.

bakalim

# yatırım tavsiyesi değildir #

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    smartiks icin asagi yukari halka arz rakamini denk geldigi icin, kafein icinde 20 f/k ve pd/dd: 2 alacagim

yil sonu 3.5 milyon TL kar gelecek gibi duruyor, muhtemelen de oyle olur. tahmini 60 milyon TL piyasa degerinden halka acilir. bu en insafli tahmin, 70 milyon civari da olabilir.

smartiks 50 + kafein 60 dersek iki halka arz toplam 110 milyon TL oluyor. %40 baz alirsak 45 milyon TL vertu icin portfoy olur.

vertu su anda 110 milyon TL piyasa degerde islem goruyor, sadece bu 2 sirket 45 milyon TL.

bakalim

Merhaba sayın hayek,
    Bilmediğim için soruyorum, bu halka arzlarda bir fiyat mı belirlenir? Yoksa serbest piyasada ederini zaman içinde (örneğin ne kadar bir süre tahminen) kendi mi bulur? Saygılar. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Merhaba sayın hayek,
    Bilmediğim için soruyorum, bu halka arzlarda bir fiyat mı belirlenir? Yoksa serbest piyasada ederini zaman içinde (örneğin ne kadar bir süre tahminen) kendi mi bulur? Saygılar. Ytd

fiyat belirlenir ilk arz icin

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    fiyat belirlenir ilk arz icin

Aslında bu soruyu vertu için sordum. Yani arz da yeni şirket mi doğacak? Yoksa vertu fiyatı mı belirlenecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Aslında bu soruyu vertu için sordum. Yani arz da yeni şirket mi doğacak? Yoksa vertu fiyatı mı belirlenecek.

vertu ile alakali bir durum yok

6. Virüs pardon Verus gibi kademelerinde 100 200 lot hisseden 39 bin lot daha satış olmuş.
    Önceki satışlarıyla beraber ciddi bir lot satışı oldu. üstelik virüs tepelerdeyken bu alıcılar kim ))

verir turur pardon vertu ise son 3-4 seanstir durgunluk sözkonusu arada bir malum aracı kurumlardan 123 lotluk sıralı alışlar haricinde bir hareket yok.

acselde gecen haftaki %10 luk hareket sonrası durgunlaştı..

sonuc olarak verir turur ve virusteki satışlar ciddi bir nakit girişi saglamıştır ki gerçi bu alıcı biz olmadgımıza göre anlaşmalı olarak birilerine verildiğini apaçık ortada bu bir varsayımdır...

vertudaki en son citinin finans uzerinden 2.5 milyon lotu satmasıyla ve ana kuruluş virusteki investco satışlarıyla ellerindekilerin bir kısmını devir ettiler. ne dusunuyorlar bilemiyorum tahmin de edemiyorum sonuçta borsa cambazı olan bu arkadaslar bakalım bizi neye hazırlıyorlar ? 1.50 lere mi 3.50 lere mi gorecez.

nasıl ayı ile dost olunmazsa borsa cambazlarına da pek guvenmiyorum..

7. yatırım finansman 123 luk alış toplamını 1 ust kademeden tek tuş veriyor..
    sonra alttan tekrar 123 luk alış serisi ile hissede gorevlendirdikleri kişiler veya yazılımları ( yazılım firmaları var ya ) ) al sat yapıyor.
    Genel olarak üzerine ölü toprağı serpilmiş ya tamamen toprağın altına gidecek yada biraz sirkelenecek...

hayallarimi dikkate almayın yatirim verecek kisiler aracı kurumlardır ...

bol kazanclar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    yatırım finansman 123 luk alış toplamını 1 ust kademeden tek tuş veriyor..
    sonra alttan tekrar 123 luk alış serisi ile hissede gorevlendirdikleri kişiler veya yazılımları ( yazılım firmaları var ya ) ) al sat yapıyor.
    Genel olarak üzerine ölü toprağı serpilmiş ya tamamen toprağın altına gidecek yada biraz sirkelenecek...

hayallarimi dikkate almayın yatirim verecek kisiler aracı kurumlardır ...

bol kazanclar
    daha basit bir sey soyleyeyim

acsel vertu ve verus tahtalarindaki alici saticiya bakin hep ayni. orda bir ekip var , heryerde islem ceviriyorlar.

vertu da yazilan emirlere alanlara satanlara takilmaya hic gerek yok. ornegin 15 emirde 15.00 lot alis girilmis 2.19'a oraya biri tak diye veriyor. kim nesela finansman ... alan marbas a1 ak deniz

klasik alan veren kendisi. top ceviriyorlar kendi yari sahalarinda hazirlik paslari ama asla orta sahayi gecmiyorlar. hucumu ise asla dusunmuyorlar😊

Sayfa 299/650 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •