Sayfa 200/637 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. Derli toplu olması açısından grafik ucuz dediğiniz hisseleri tekrardan yazar mısınız ? brisa,froto,tüpraş,pegasus ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kriz her zaman gelebilir.
    Gelmesi sizin mal alabileceginizi garanti etmez.
    Ben irili ufakli bi duzine kriz gordum.
    Kriz psikolojisi bambaska bir seydir, yasamadan bilinmez, yasamayana anlatilamaz.
    Blok alim icin bile endeks olarak uzun vadeli ortalamalarin altindayiz. Hisse bazli ise pek bir sey ifade etmez bu durum.
    En guzeli bismillah deyip son zamanlarda cok da sismemis (Asels) temettu hisselerine oncelik vererek aylik duzenli alimlarla baslamak.
    Aksi halde daha hic hayatinda hisse almamis birisinin olasi bir krizde maliyet yapabilmesi yapsa bile aldiklarini tutabilmesini beklemek bence fazla iyimserlik olur.
    Ben kriterlerimi tekrar yazayim.
    1. Sahibi kim?
    2. Temettu veriyor mu?
    3. Son 10+ yillik aylik grafiginde 45 derecelik bir yukselis kanali var mi?
    Olmazsa olmaz kriterlerim bunlardir.
    Ikincil kriterlerimi de yazarim ama su an isleri komplike yapmama acisindan gereksiz buluyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kriz her zaman gelebilir.
    Gelmesi sizin mal alabileceginizi garanti etmez.
    Ben irili ufakli bi duzine kriz gordum.
    Kriz psikolojisi bambaska bir seydir, yasamadan bilinmez, yasamayana anlatilamaz.
    Blok alim icin bile endeks olarak uzun vadeli ortalamalarin altindayiz. Hisse bazli ise pek bir sey ifade etmez bu durum.
    En guzeli bismillah deyip son zamanlarda cok da sismemis (Asels) temettu hisselerine oncelik vererek aylik duzenli alimlarla baslamak.
    Aksi halde daha hic hayatinda hisse almamis birisinin olasi bir krizde maliyet yapabilmesi yapsa bile aldiklarini tutabilmesini beklemek bence fazla iyimserlik olur.
    Ben kriterlerimi tekrar yazayim.
    1. Sahibi kim?
    2. Temettu veriyor mu?
    3. Son 10+ yillik aylik grafiginde 45 derecelik bir yukselis kanali var mi?
    Olmazsa olmaz kriterlerim bunlardir.
    Ikincil kriterlerimi de yazarim ama su an isleri komplike yapmama acisindan gereksiz buluyorum.
    Syg,
    Dudu abi altın değerinde bilgiler için teşekkür ediyorum, Thy bunların hiçbirine uymuyor değil mi:-) asel gibi tırmanmaya başladı, yabancı alımları güzel gibi, yorumunuz olabilir mi?

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mx_61 Yazıyı Oku
    Dudu abi altın değerinde bilgiler için teşekkür ediyorum, Thy bunların hiçbirine uymuyor değil mi:-) asel gibi tırmanmaya başladı, yabancı alımları güzel gibi, yorumunuz olabilir mi?

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim isim olmaz.
    Yukarida bahsettigim 3 kriterden hangisine uyuyor?
    Alan alir, para da kazanabilir ama ben almam alana da karismam.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim isim olmaz.
    Yukarida bahsettigim 3 kriterden hangisine uyuyor?
    Alan alir, para da kazanabilir ama ben almam alana da karismam.
    Syg,
    Sahibi kim kriterine ek olarak ben bir de yönetim kurulunun eğitim kalitesini ekliyorum, benim de en önemli kriterlerimden biri bu.

6. Dudu hocam bende bahsettiğiniz kriterlere uygun bist30 hisseleri bakıyorum. Bist30 harici hekts froto olabilir diye düşünüyorum. Banka hissesi almak istemiyorum. Çimento hissesi de almak istemiyorum. Brisa aklımda ama kordsa da var. Diğer yandan bahsedilen kurulu yapacak mısınız? Yaparsanız çok iyi olur.

7.  Alıntı Originally Posted by mesaka Yazıyı Oku
    Derli toplu olması açısından grafik ucuz dediğiniz hisseleri tekrardan yazar mısınız ? brisa,froto,tüpraş,pegasus ...
    Siz merak ettiklerinizi sorun, ben bakar yazarım...uzun vadeli yatırıma konu olabilecek, başlıkta bahsi geçen hisse sayısı 50-60 tane filan...hepsine bakmam zor olur.

8.  Alıntı Originally Posted by topalördek Yazıyı Oku
    Dudu hocam bende bahsettiğiniz kriterlere uygun bist30 hisseleri bakıyorum. Bist30 harici hekts froto olabilir diye düşünüyorum. Banka hissesi almak istemiyorum. Çimento hissesi de almak istemiyorum. Brisa aklımda ama kordsa da var. Diğer yandan bahsedilen kurulu yapacak mısınız? Yaparsanız çok iyi olur.
    kurul vs yok...2 sene önce bir fikir olarak ortaya atmıştım...ama bu başlıkta sanal bir kurul zaten oluşmuş durumda...karşılıklı fikir alış verişi gayet iyi gidiyor....şimdilik yeterli bence.

Sayfa 200/637 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •