Sayfa 48/78 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
Arama sonucu : 624 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Dolar Sadece Dolar Değildir

Abi sözüm ne dolara ne mark a
    Medeniyete
    Medeniyet gerekli organizasyonel şartlar saglanmadan gokten zenbille inmez
    İnşallah şu şehirlerde site tarzı yaşam başladı ya
    Orda yetişip büyüyen bebeler
    Bir jenerasyon müteakip
    Organize olup
    Tam medeni yaşam tarzına kavusturcaklar hepimizi
    Arada umalim aksilik kazaende olmasın
    Çünki birey toplum çizgisi oluşurken
    İyi beslenip iyi spor yapıp çalış Didin bi de çok dış dünya hayranı olma. Yirtariz. .....
    Belki site mite rant için var ona aklım ermez ama böcekli fareli bilmemneli gerçi bnm ufakken hoşuma gitmezdi de değil :-) de (herkes bzm gibi ucari kacari deli dolu cocukluk yasayip bundan zevk alamaz) yani genel insan yapısı hep iyiyi hedefler buldumuda geliştirir. Önce organize olur sonra medeniyete kavusursun

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    130 milyar dolar sıcak paradan bahsediyorum ha..sıcacık tutan paradan..borç değil ha.. onları yukarıda yazdım, bu sıcacık tutan paralara güzelim faizleri kim verdi..yerliden vergi alırken, yabancılara vergiyi kim sıfırladı..hadi kaçak dövüşme..cevap ver..her soruya cevap vermişmiş miş..yiyim senin yalanını..

Hadi cengaver bekliyorum cevabını..

Cevap verebilecek kadar mert misin görelim..
    yargı ile soru sorulmaz soruda ne kasteddiğin iddianın ne olduğu belli değil
    130 milyar dolar sıcak para ülkeye girmişse
    bunda eleştirecek ne var
    girme mi diyecen
    piyasanın kuralları var
    neyi eleştiriyorsan bana söyletmeye çalışma direkt eleştir benden de görüş iste
    kafandaki şeyleri ben bilemem

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi sözüm ne dolara ne mark a
    Medeniyete
    Medeniyet gerekli organizasyonel şartlar saglanmadan gokten zenbille inmez
    İnşallah şu şehirlerde site tarzı yaşam başladı ya
    Orda yetişip büyüyen bebeler
    Bir jenerasyon müteakip
    Organize olup
    Tam medeni yaşam tarzına kavusturcaklar hepimizi
    Arada umalim aksilik kazaende olmasın
    Çünki birey toplum çizgisi oluşurken
    İyi beslenip iyi spor yapıp çalış Didin bi de çok dış dünya hayranı olma. Yirtariz. .....
    Belki site mite rant için var ona aklım ermez ama böcekli fareli bilmemneli gerçi bnm ufakken hoşuma gitmezdi de değil :-) de (herkes bzm gibi ucari kacari deli dolu cocukluk yasayip bundan zevk alamaz) yani genel insan yapısı hep iyiyi hedefler buldumuda geliştirir. Önce organize olur sonra medeniyete kavusursun
    +++++
    hoş geldiniz
    yine herkesin özel mesajlarla yazmayın bu topikte diyerek kampanya yürüttüğü topiğe yazdın

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    +++++
    hoş geldiniz
    yine herkesin özel mesajlarla yazmayın bu topikte diyerek kampanya yürüttüğü topiğe yazdın
    bu senin için de geçerli sayın enki
    ya mesaj sana gelmedi yada mesajı takmıyorsun

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yargı ile soru sorulmaz soruda ne kasteddiğin iddianın ne olduğu belli değil
    130 milyar dolar sıcak para ülkeye girmişse
    bunda eleştirecek ne var
    girme mi diyecen
    piyasanın kuralları var
    neyi eleştiriyorsan bana söyletmeye çalışma direkt eleştir benden de görüş iste
    kafandaki şeyleri ben bilemem
    soru 1: 130 milyar dolar sıcak tutan para boru değil bu ..hangi faizi verdinde geldi..bedavaya mı geldi. dünyanın en yüksek faizini vermedin mi?

soru 2 'yi yine atlamışsın..yabancılara stopajı kim kaldırdı..

Hosbulduk
    Ana temadan kopmayalim tarzı bi yazı yazayım dedim işte. Yani herkes zenginlik peşinde. Yiyemeyecegin para bakamayacagin aile vs yoksa zenginlik niye ki ya. Aslen kimse kimseyi grup olup haksizca dislamamali. Yoksa yukarda yazdığım sitede yetisiyo olmakta faidesiz. Fikirler hürdür ya yanlışsa yanlış. Doğru diye birşey varmı? bence yok. Algı var. Şu an en güçlü diri medeniyeti yazmicam Ama parasinin değeri varmı yok uluslararası arenada pul niyetine. E o zaman bu topige bu kadan tenkit niye

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    soru 1: 130 milyar dolar sıcak tutan para boru değil bu ..hangi faizi verdinde geldi..bedavaya mı geldi. dünyanın nen yüksek faizini vermedin mi?

soru 2 'yi yine atlamışsın yabancılara stopajı kim kaldırdı..
    daha önce de dedim sıcak para demekki uygun ortam buldu geldi
    piyasa bu
    engelleyemezsin
    türkiyede faiz oranları belli
    piyasa kuralları belli
    yabancıyı çekmek için stopajı kaldırmak eleştirilebilir
    ama doğru yanları daha fazla

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Hosbulduk
    Ana temadan kopmayalim tarzı bi yazı yazayım dedim işte. Yani herkes zenginlik peşinde. Yiyemeyecegin para bakamayacagin aile vs yoksa zenginlik niye ki ya. Aslen kimse kimseyi grup olup haksizca dislamamali. Yoksa yukarda yazdığım sitede yetisiyo olmakta faidesiz. Fikirler hürdür ya yanlışsa yanlış. Doğru diye birşey varmı? bence yok. Algı var. Şu an en güçlü diri medeniyeti yazmicam Ama parasinin değeri varmı yok uluslararası arenada pul niyetine. E o zaman bu topige bu kadan tenkit niye
    eyvallah değerli kardeşim
    fazla tepki ilgi doğurur
    burada da olan bu
    bazı üyelerce tek tek buraya yazan forum üyeleri ikna edilmeye çalışıldı ve bu açıkça diğer topiklerde yazıldı
    yasak ilgi çeker ve ters teper

Sayfa 48/78 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •