-
Şişkinlik için famodin iyi gelir. ( faizleri 200 baz puan artırınca gazı gider )
-

Originally Posted by
yoktur
Ilgiltere abd israil avrupa rusya bunlarin hepsi kardes . bu sekilde bakmayan her zaman kaybeder. Bize gosterilene degil gosterilmeyene bakmak lazim. Dunyayi bunlar yonetir ve ekonomi teknolojiyi dunyaya sunarlar. Bu sebebden paralari deger kaybetmez.
Eğer söylediğiniz gibi olsa dünya tek devlet olurdu.Elbette tek dünya devleti ideali olan bu saydığınız ülkelere hakim olmaya çalışan güçler vardır ancak yine bu ülkelerin hepsinde o güce karşı olan güçler de vardır.Kardeş olsalar,anlaşıp tek dünya devletini çoktan kurmuşlardı.Kaydettikleri ilerleme ise pamuk ipliğine bağlıdır,2. dünya savaşı bir anda rüzgarın ters dönmesi ile birlikte neler olabileceğini göstermiştir.59.14 de bildirildiği gibi kendi aralarındaki çekişme bitmez.
-

Originally Posted by
eskilerdenwallace
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 11 Aralık'ta Türkiye'nin büyüme rakamlarının açıklanacağını belirterek, "Türkiye'nin büyüme rakamlarını tahmin bile edemeyecekler. Dünya birincisi olacak, buradan söylüyorum sizin huzurunuzda." dedi.
NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM...
Çavuşoğlu: Trump, Erdoğan'a "YPG'ye artık silah verilmeyecek" dedi
Sayın Trump da net bir şekilde talimat verdi ve bundan sonra YPG’ye silah verilmeyeceğini, esasen bu saçmalığa daha önce son verilmesi gerektiğini net bir şekilde söylemiştir."​. Bu bizi memnun etti." dedi.
ZATEN SİLAH VERECEKLERİ PYD TERÖRİSTİ KALMADI Kİ YILLARCA VERDİ.
Sarı saçlarına jöle sürdüğümün sam amcası bizimle dalga geçiyor.
Yap yap sonra eee ya bu bizim yaptıklarımız tam bir saçmalık de
bunu da bizim medya son dakika bangır bangır sun
ABD Savunma Bakanlığı tarafından Suriye ile ilgili yapılan açıklamada, "İçinde YPG'nin de bulunduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ile işbirliğini sürdüreceğiz. SDG'ye verilen silahlar sınırlı. Kürt ortaklarımıza askeri destek gözden geçiriliyor" denildi.
Sam Amca show devam ediyor
Dikkat edin Kürt ortaklarımız
Türkiye müttefikimiz
Bu arada habertürk manşetten verdiği bu haberi kaldırdı
-

Originally Posted by
eskilerdenwallace
ABD Savunma Bakanlığı tarafından Suriye ile ilgili yapılan açıklamada, "İçinde YPG'nin de bulunduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ile işbirliğini sürdüreceğiz. SDG'ye verilen silahlar sınırlı. Kürt ortaklarımıza askeri destek gözden geçiriliyor" denildi.
Sam Amca show devam ediyor
Dikkat edin Kürt ortaklarımız
Türkiye müttefikimiz
Bu arada habertürk manşetten verdiği bu haberi kaldırdı
pardon son dakika olarak vermiş
-

Originally Posted by
MeDyUm
—————————yorum yok
sağlıcakla kalın

ne güzel
iyi ki varsınız
tl leriniz ile mutluluklar
-
Herşeyin başı PATENT!
Birisi bunu arkadaşlara söyleşin lütfen!
PATENT olmadan hiç bir şey üretemezsin! Yüksek kar elde edemezsin! Fasoncu olursun!
Kaç tane uçak ve araba ile ilgili PATENT almayı planlıyoruz? Kaç bilim adamımız bu konuda tam zamanlı çalışıyor?

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Milli muharip uçağı TF-X ile ilgili olarak, "Olabilecek en kısa süre içerisinde bütün aşamalarını gerçekleştireceğiz. Hiçbir gecikme olmayacak. Temel hedefimiz 2023'te havalandırmak" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...klama-40660105
Yerli araba daha sonra olmalı...
Önce uçmak lazım...
Uçmak önemli.
İçmeden, ağzına zırnık alkol koymadan uçmak.
Ucuz bir motor...
Millet baya para harcıyor bu seviyeye gelmek için.
-

Originally Posted by
enki
Yaw evin önündeki Ford marka 4 yaşındaki arabam 1-2 ay arayla 3.kezdir çiziliyor..muhtemelen aynı kişi tarafından..hadi bmv audi felan olsa anlayacağım..düşmanımda yok ama..
Dolarda yükseliş kaçınılmaz..

Bu ruh hastalarını kesinlikle anlamıyorum,sorunun varsa insan gibi anlat heyecan arıyorsan doğa sporu yap..nedir yahu mala zarar vermek?hayır gerçekten anlamıyorum,hayatım boyunca sevmediğim tartıştığım insanlar oldu ama asla kimsenin arabasını çizmek gibi ezik davranışlara girmedim,belkide bulmamanız daha hayırlı olmuştur,başınız belaya girebilirdi geçmiş olsun...not:bundan 25 yıl evvel bir lise arkadaşım balkonda otururken arabasının lastiklerini bıçakla delen birinin peşine takılmış ve şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü,sonuç: katil paranoyak-şizofren olduğu için bir kaç ay sonra serbest kalmıştı aman dikkat.
-
Arabanızın içine kaydedicili pilli basit geniş açılı kamera koyun. Park ettikten sonra açın. sabah kapatın. Mutlaka bir şekilde kaydeder.
Taksilere Dolmuşlara Otobüslere koydular çok faydalı oldu.
Ben eve bile 2 tane kamera koydum. Internete de bağladım. Arada bir cepten bağlanıp bakıyorum. Çok faydası oluyor.

Originally Posted by
watcher46
Bu ruh hastalarını kesinlikle anlamıyorum,sorunun varsa insan gibi anlat heyecan arıyorsan doğa sporu yap..nedir yahu mala zarar vermek?hayır gerçekten anlamıyorum,hayatım boyunca sevmediğim tartıştığım insanlar oldu ama asla kimsenin arabasını çizmek gibi ezik davranışlara girmedim,belkide bulmamanız daha hayırlı olmuştur,başınız belaya girebilirdi geçmiş olsun...not:bundan 25 yıl evvel bir lise arkadaşım balkonda otururken arabasının lastiklerini bıçakla delen birinin peşine takılmış ve şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü,sonuç: katil paranoyak-şizofren olduğu için bir kaç ay sonra serbest kalmıştı aman dikkat.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri