Artan

67,70 9.99 13:37
15,53 9.99 13:40
19,96 9.97 12:55
26,92 9.97 13:40
269,50 9.96 13:35
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 13:40
35,82 -10 13:39
11,91 -9.98 13:40
154,30 -9.98 13:37
168,20 -9.96 13:40
Azalan Hisseler

İşlem

4.252.428.044,68 13:40
3.401.475.029,25 13:40
2.847.055.100,30 13:40
2.558.238.472,43 13:40
2.149.753.377,30 13:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 393 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistemlerle Kazanç Mümkün mü ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstat yayın politika gereği kimse buna itibar etmez.

çünkü adsense size reklamınız için bir kimlik oluşturur ve bu arka planda işler. bu kodu başkasının eline ( en azından az çok php bilgiis olan ) herkes reklam kimliğinize ulaşabilir. ve bu kodu başka sitelerde reklam politikasına karşı olacak şekilde koopyalayıp ( yapıştırıp) sizin adsense kimliğinize banlanmasına neden olabilir

vb.
    valla benım web sıtem vs yok, hıc anlamam bu ıslerden... ama adsense reklam kodunuzu vs degıl sadece sıtenızı merak ettım ben... www.hisse.net gibi yani, web adresını... bu adresı vermenızın mahsuru var mı dıye sormustum ben...

bir de... bu 10 gunluk koydugunuz kazanc az cok duzenlı bır gelırse vobda sıstemle mıstemle cok da ugrasmanıza gerek yok gıbı duruyor sankı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    valla benım web sıtem vs yok, hıc anlamam bu ıslerden... ama adsense reklam kodunuzu vs degıl sadece sıtenızı merak ettım ben... www.hisse.net gibi yani, web adresını... bu adresı vermenızın mahsuru var mı dıye sormustum ben...
    politikalar arasında bir kullanıcının sürekli olarak reklamı gıcıklığına tıklamasıda var. ve bu ban nedeni.

önemli olan tekil hittir. yoksa ben 100 tane vps adresinden kendim tıklayabilirim başka ip ler ile.

çok sürmez 2 günde banlanırsınız.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bir de... bu 10 gunluk koydugunuz kazanc az cok duzenlı bır gelırse vobda sıstemle mıstemle cok da ugrasmanıza gerek yok gıbı duruyor sankı...
    anlık ekran görüntüsü atayım..söylediklerimi daha iyi anlamanız açısından.

viop sistem hikayesi bambaşka konu. web site açınca öyle bir günde kazanmaya başlamıyorsunuz. aynı sistemler gibi.

googleın algoritması çok kapsamlı. hangi siteye zamanla ne vereceğini belirlemesi gibi.

yeni bir web sitesi açın.. en çöp reklamlar yayınlanır en başta. zamanla geliştirip page rank değeriniz yükseldikçe tıklama başı maliyetinizde yükselir. ve dolar euro gibi kavramlar cabası.

ben bir günde bu parayı kazanmaya başlamadım senelerim aldı. ve seneler geçtikçede yükselecek. çnkü siteniz yıllanmış şarap gibi değer taşır.

sitenizin https mi yoksa http mi olması bile kuruş fark ettirir.

bu gibi sırlar 100 bin tıklamada yekunde çok büyük mebla yapar.

halbulki tıklamada kuruş oynar. vb vb.

TBM ( tıklama başına maliyet)

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    anlık ekran görüntüsü atayım..söylediklerimi daha iyi anlamanız açısından.

viop sistem hikayesi bambaşka konu. web site açınca öyle bir günde kazanmaya başlamıyorsunuz. aynı sistemler gibi.

googleın algoritması çok kapsamlı. hangi siteye zamanla ne vereceğini belirlemesi gibi.

yeni bir web sitesi açın.. en çöp reklamlar yayınlanır en başta. zamanla geliştirip page rank değeriniz yükseldikçe tıklama başı maliyetinizde yükselir. ve dolar euro gibi kavramlar cabası.

ben bir günde bu parayı kazanmaya başlamadım senelerim aldı. ve seneler geçtikçede yükselecek. çnkü siteniz yıllanmış şarap gibi değer taşır.

sitenizin https mi yoksa http mi olması bile kuruş fark ettirir.

bu gibi sırlar 100 bin tıklamada yekunde çok büyük mebla yapar.

halbulki tıklamada kuruş oynar. vb vb.

TBM ( tıklama başına maliyet)
    usta dil sorununu nasıl yapıyorsun

Alıntı Originally Posted by devran42 Yazıyı Oku
    usta dil sorununu nasıl yapıyorsun
    site yabancı. yabancıların davranışlarıda bir başka tr gibi değil. içerik ingilizce içeriği girenlerde tüm dünyadan insanlar.

ben birşey yapmıyorum. arada modluk yapıyorum beğenmedim yada gereksiz içerikleri kaldırıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •