Sayfa 384/784 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

5 milyon lot vardı alışta 0.74 1 kademe düştü 3,5 milyon işlem olması lazım yok. Kademelerden alışı siliyor...
    Nuh Çimentocu... Bir gün elbet...

Servet gyo da genel kurulda sırf döviz yukseldi diye avni çelik birlesmeye red verip iptal ettirdi.
    Şuanda Sin pas yapının borcu dövizin artışından dolayı 190 milyon tl arttı ve avni çelik aynı nedenle gk yapmadan iptal edebilir, zaten gk ilanının gecikmiş olması buna işaret dikkat etmek lazım

Ytd

3. Dikkatli olun arkadaşlar. Zararına geçen ay ayrıldım bu kanserden. 68 de bile hiç dikkatimi çekmedi... ytd..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Dikkatli olun arkadaşlar. Zararına geçen ay ayrıldım bu kanserden. 68 de bile hiç dikkatimi çekmedi... ytd..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bomonti projesi ve ankara ege vadisi projesinin maliki 2017 yılı içinde yapılan değerleme raporlarında arı finansal kiralama şirketi olarak gözüküyor .bu konuda bilgisi olan varmı.buralar devirmi edildide bizim haberimiz yok veya satışınımı üstlendiler .çok ciddi bir durum var .lutfen bilenler yazsın çok endişelendim .çünkü arı finansal kiralamanın %90 ı ahmet çeliğe ait görünüyor.projeler elden uçmuş görünüyor
    Son düzenleme : ahmetrauf; 28-11-2017 saat: 19:48.

Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Olmaz evrakların 1 ay önce ilanı gerekli kanun geregi birlesme ve bölünmede.
    Normal genel kurul olsaydı 3 hafta yeterli olurdu.
    onu yayınladılar

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    onu yayınladılar
    O zaman şöyle ifade edelim
    Bölünmenin onaylanması icin son genel l kurul yapma tarhi araya hafta sonu girdiği icin 29.12.2017

Sirketi Spk nin onayli duyuru metnini yayınlama süresi genel kuruldan en az 30 gün once.yani yarin duyuru metni ilanı gerekli .yapmazlarsa is riske girer .

Dün şekerbank spk nin bölünme duyuru metni onayını aynı gün acikladi .imzalı olarak.
    Şuanda sinpasin elinde duyuru metni var ancak yayinlamadilar, bu beni killandirdi.
    Servet gyo da yapılan genel kurulda son hamle ile bölünme işini iptal etmeleri ayrı muamma

Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    O zaman şöyle ifade edelim
    Bölünmenin onaylanması icin son genel l kurul yapma tarhi araya hafta sonu girdiği icin 29.12.2017

Sirketi Spk nin onayli duyuru metnini yayınlama süresi genel kuruldan en az 30 gün once.yani yarin duyuru metni ilanı gerekli .yapmazlarsa is riske girer .
    zaten genel kurulu her halukarda aralık ayı sonuna kadar yapma zorunluluğu var.

Sayfa 384/784 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •