Sayfa 921/1200 İlkİlk ... 4218218719119199209219229239319711021 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Böyle aşağılık hareketler oldukça kimsenin borsaya gireceği yok. Resmen soygun yeri oldu. Gün içinde aşağı yukarı hareketler %10 u buluyor. Yıllık faiz bile bu kadar değil neredeyse.

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Tekrar belki 30 31 seviyelerine son bir dusus olur belki ama 30 altina bir fener olmaz.

Sat al yalarak maliyetini dusurebilirsin.

Bi habee gelir hoop 38 olur satarsin 35 den yerine koyarsin.

Tam dip donusu olsun 2 iler 1 geri yapar o sirada sat al la kar a gecersin.

Fiyatin bir onemi yok dogru islem yap yeterli 40 a bile gitse 50 ye gitmis gibi kazanirsin.
    aynen katılıyorum. al-sat olayının zamanlamasını iyi yapan böyle iki geri bir ileri piyasa koşullarında lot sayılarını artırıyorlar.

son bir-iki ayda testere muhabbetine iyi traderlar güzel paralar kazandılar.

at binenin, kılıç kuş*****n. al-sat herkesin yapabileceği bir şey değil. ava giderken lot azaltmak da var işin içinde.

bu işi beceremeyenlerden biri de benim maalesef. on al-satın sekizi olumsuz sonuçlanıyor.

dolayısıyla, insanın kendini bilmesi önemli. eğer iyi bir trader olmadığımızı düşünüyorsak, böyle riskli zamanlarda, nakit olarak uzaktan seyretmeli, ya da maldaysak ekranı kapatıp, piyasa duruluncaya kadar bakmamalıyız.

aksi halde psikoloji falan kalmaz, moraller bozulur, stres altına girince de yanlış kararların sayısı artabilir.

3. Stop candır. Hatta can simididir. Al sat iyidir bu havada 3 5 kademe Allah bereket versin demek varken niye bela okuyoruz. Sorunu biraz kendimizde aramalıyız. Gerçi stop patlatmanın moda olduğu bir zamandan geçiyoruz ama yine stopsuz olmaz. Selamlar.

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by soet76 Yazıyı Oku
    Stop candır. Hatta can simididir. Al sat iyidir bu havada 3 5 kademe Allah bereket versin demek varken niye bela okuyoruz. Sorunu biraz kendimizde aramalıyız. Gerçi stop patlatmanın moda olduğu bir zamandan geçiyoruz ama yine stopsuz olmaz. Selamlar.

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ittifak holding ne durumda stop yapalım mı

VKİNG

5. Sacro hocam ekgyo gübre pinsut Akçansa en düşük seviyelerinde bunlar incelenmeli özellikle ekgyo uzunda güzel kazandirabilir

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Sacro hocam ekgyo gübre pinsut Akçansa en düşük seviyelerinde bunlar incelenmeli özellikle ekgyo uzunda güzel kazandirabilir

Katiliyorum bu yaziniza.Tebrikler

7.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Katiliyorum bu yaziniza.Tebrikler
    Üstadlar sizin grafikler sayesinde uygun alım yerlerini belirleyebiliriz

Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Bosaltmak icin kasim son haftasina kadar yukari surecekler.Hatta bazi hisselerde tepe olusmus gorunuyor su an.Bilancolari atlatalim.Ardindan kar realizasyonlari veee selale.Ama bu darbe gibi selale olmaz.Makul seviyelerde bekliyorum.
    Kimileri icin o an kar cebe yakisir deyiminde.
    YTD
    Insan dogru bisey yazarda, kendi uyanmazmi? Kafayi duvara vurmak gibi bir durum benim icin
    Saglik olsun

Sayfa 921/1200 İlkİlk ... 4218218719119199209219229239319711021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •