Sayfa 189/799 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 6387 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. Baldayı iyi güzel söylüyonda halka arzına baktık sermaye ve yaptığı ise ciro ve kârına baktık adamlar çıkıp biz öyle yapacaz böyle edecez sahip çıkIcaz demişler millet de inanmış he hatamı etmiş Nerden bilsinler bunların analarını hiç sevmediğini sözinin adamı olmadığını

2.  Alıntı Originally Posted by Çorba Yazıyı Oku
    Baldayı iyi güzel söylüyonda halka arzına baktık sermaye ve yaptığı ise ciro ve kârına baktık adamlar çıkıp biz öyle yapacaz böyle edecez sahip çıkIcaz demişler millet de inanmış he hatamı etmiş Nerden bilsinler bunların analarını hiç sevmediğini sözinin adamı olmadığını

iyide güzelkardeşim yukarda yazdıklarının hangisi olumlu

olumlu olsada bu şerefliler olumsuz göstermek için her yolu denerler borcunu artırıp stoklarını şişiren adamlardan ne bekliyorsunki ben berada bunu 3 yıl yaşadım onlarda borcunu yükseltiyordu stoklarını yükseltiyordu alacaklarını yüksek gösteriyordu ama toplam varlıklaarı borcundan daha çok yükseldiği için 3 yıl bekledim sürüm sürüm süründürdü ittifak gibi konyalı şirket olduğu içinde bu topikte yazılanları hep okudum

bu sukatılmamışların ne bu dünyada nede öbür dünyada yatacakları yer yok allah yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz vesselam

3. moralinizi bozmayın sakın ben 20 yıllık borsacıyım çok şeyler gördüm geçirdim eninde sonunda her hisse batmadıktan sonra mutlaka değerini bulur önemli olan borsanın trendini bilip ona göre hareket etmek

4. bize dini anlatsana arkadaşım o kadar biliyosan???
     Alıntı Originally Posted by KARAHAN Yazıyı Oku
    25 senelik borsa hayatımda şunu gördüm kim dinden bahsediyorsa borsada ondan uzak durmak lazım...başta din kökenli parti varken bunları yapıyorlar birde...116 milyon pazarlama gideri vay vay vay...yazacak çok şey varda şimdi sinirlenmeyeyim...
     Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    yanlış anlamayında adamlar sahtekar diye sen niçin dinden soğuyorsun okadar cılızmı dinin imanın kazansaydın imanınmı güçlenecekti nekadar saçma sözler bir müslümanın söyleyemeyeceği şey bunlar yapmayın kardeşler iman okadar ucuzmu

5. bu haber bugün atlandı, görülmedi bile.....

İttifak Holding'in iştiraki olan İmaş Makine, son yıllardaki AR-GE çalışmaları kapsamında 21 adet tasarım ve patent alma başarısı gösterirken bu alandaki çalışmalarına hız vererek sektördeki gücünü artırmak amacıyla AR-GE merkezi kurdu. Böylece İmaş Makine, faaliyet gösterdiği makine teçhizat sektöründe AR-GE merkezine sahip ilk şirket oldu.
    Genel merkezi ve üretim tesisleri Konya'da olan İmaş Makine, bu hamlesiyle Konya'nın da 6'ncı AR-GE merkezine imza atmış oldu. Değirmen tesisleri ve değirmen makineleri, metal kesiminde kullanılan şeritli testere tezgâhları, çelik konstrüksiyon yem tesisleri ve yem makineleri gibi makine teçhizat sektöründe üretim yapan İmaş Makine, bu sektörde araştırma ve geliştirme, ürün tasarım, ürün geliştirme, diagram tasarım, sistem tasarım, yazılım ve otomasyon gibi faaliyetlerde bulunuyor.
    Üretiminin yüzde 90'ını 90'a yakın ülkeye ihraç ettiklerinin altını çizen İmaş Makine Genel Müdürü Mustafa Özdemir, ülkemize ve insanımıza kazandırmanın ancak katma değerli ürün ya da hizmetlerle olacağına, bunun da ancak inovasyon ile mümkün olabileceğine inandıklarını ve bu kapsamda da AR-GE çalışmalarına son yıllarda ağırlık verdiklerini söyledi.
    Özdemir, "Şirketimiz, Turkishtime Dergisi tarafından açıklanan 'En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketler Araştırması'nda 250 dev şirket arasında gösterildi. Genel sıralamada 173. olurken, Konya'dan listeye giren tek şirket olmayı başardık. AR-GE yatırımlarımıza hız vermiş durumdayız ve bu yılın sonunda Ar-Ge harcamalarımızın yaklaşık 1,5 milyon TL seviyesinde gerçekleşmesini hedefliyoruz. Yaptığımız bu yatırımlar ürün kalitemizi geliştirmemizde kısa sürede çok etkili oldu. Üretim maliyetlerimizi aşağıya çekerken enerji verimliliği daha yüksek ürünler geliştirebildik ve bu da ihracatımıza olumlu yansıdı. Şu an AR-GE bölümümüzde 21 kişilik deneyimli bir ekiple çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz AR-GE merkezimiz sektörümüzün bu alandaki ilk merkezi olma niteliğini taşıyor. Bu merkezimiz ile birlikte yeniliğe odaklanmış, nitelikli istihdamı gelişmiş, katma değeri yüksek ürünler üretirken, verimliliği ve rekabet gücü yüksek bir ekonomik ortamın oluşturulmasına da katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.
    İmaş, ana faaliyet alanları perakende, gıda, inşaat, makine, tarım-hayvancılıktan oluşan ve hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören İttifak Holding bünyesinde 1989 yılında kurulmuştur. İmaş Makine; Milleral markasıyla değirmen makineleri ve anahtar teslim değirmen sistemleri, Viteral markasıyla yem makineleri ve anahtar teslim yem tesisleri kurmaktadır. Şirket, Cuteral markasıyla birçok modelde testere tezgâhları üretirken, Steral markasıyla da çelik konstrüksiyon üretimi gerçekleştirmekte ve ağırlıklı olarak endüstriyel yapılar inşa etmektedir. 90'a yakın ülkede faaliyet gösteren İmaş, üretiminin de yaklaşık %90'ını ihraç etmektedir.

6. ben diyorumki dindar şirketlerden dürüst yönetim beklenir ,siz nerelere çekmişsiniz...116 milyon 9 ayda pazarlama gideri normalse,adese,selet,imaş,seha,kule avm ,selva vs vs 30 milyon $ a düşmüşken .daha gecen yıl sadece bir birime 60 milyon yatırırken fiyatı bu yatırımın 1.5 katı kalıyorsa sende bana çıkışıyorsan ,olanlar normalmiş...bakın keyfinize...ben birdaha yazmam...
    @karahanager

7. Grup ici sirketlerden seha 35.8 milyon dan 95 milyon sermayeye ,.., selva 20 milyon dan 65 milyon sermayeye 28.03.2017 de tescilletti ....ittfh holding ise sermaye tavanını 150 milyon dan 600 milyon a 08.06.2017 de tescilletmiş . .bu ne ye işarettir mevzuat hakkında bilgisi olan var mı

VKİNG

Sayfa 189/799 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •