Sayfa 35/943 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7540 madde; 273 - 280 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. İyi günler sayın forum üyeleri.

2.  Alıntı Originally Posted by Kurt-ts Yazıyı Oku
    Mafya bozuntusu İHO başkanlığı döneminde, yine kendi gibi kayıt dışı yaşayan Zarrab'dan Trabzonspor kulübüne 1m dolar bağış yapılmıştı. Zarrabın tüm transferlerini bilen ve yargılayan ABD belliki hesap soracak, son günlerdeki bu düşüşün acaba bu Zarrab olayıyla akakadı olabilirmi...
    Dostum bunu 1 ay önce yazsaydın ya. Burası karışacak vaziyet alın deseydin.

Bu keskin düşüş bence de bununla ilintili. BJK den de loca almıştı.
    Bu arada yabancı oranı tekrar düşmeye başladı.

3. Spek sen bu tahtada neden varsın malmısın bizi hadi yamulttun kendin ne b.. yiyon para kaZanmadan sen kazanma bizde kazanmayalım

4.  Alıntı Originally Posted by emre faiz61 Yazıyı Oku
    Spek sen bu tahtada neden varsın malmısın bizi hadi yamulttun kendin ne b.. yiyon para kaZanmadan sen kazanma bizde kazanmayalım
    İnerken de çıkarken de kazanıyor, farketmiyor. İnerken açığa satış yapıyor, alttan yerine koyuyor. Çıkarken de elindeki malı veriyor. Maçın sonucunu önceden biliyor yani.

5.  Alıntı Originally Posted by Blackk Yazıyı Oku
    İnerken de çıkarken de kazanıyor, farketmiyor. İnerken açığa satış yapıyor, alttan yerine koyuyor. Çıkarken de elindeki malı veriyor. Maçın sonucunu önceden biliyor yani.
    İnerken de haklısın da çıkarken??o olmamış 3 aydır 2 gün artı kapattı aşağıdan aldıklarını aşağıdan veriyorsa o ayrı

6. Boyuna 1 1 1 1 1 lot alan satan var muhtemelen açık ci dikkat edin bu satan alan açık ci bjkas de de var goody aynı lotlari tekrarli yor ikinci seans kendini belli ytd

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Buda resmi aynı işlemi sabahtan beri yapıyor ytd

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by emre faiz61 Yazıyı Oku
    İnerken de haklısın da çıkarken??o olmamış 3 aydır 2 gün artı kapattı aşağıdan aldıklarını aşağıdan veriyorsa o ayrı
    Çaresiz kaldı aşşağı tek şansı oluyor her aşşağısından var elimde.o da biliyor her yukarısında iteliyorum keyfe keder.malak çaresiz aşşa yapıyo.o arada 3-5 keriz buldumu silkeliyor ordan yırtıyor belki.dünde yazdım yeni enayi buldumu yada bulmak için bi ufak hareket sonra itele vesselam.1 ayı geçmiştir belkide şunu yazdım "seni açmaya çalıştığın o kanalda eğecem"...düşünün tek tek sayabilen bi mekanizma.napcak ?çokda umrumda.elime geçirmişim tüm geçirdiklerini ödetmeden bırakmam.ama izlediğim kadarı ile ve bence bu malak gerçektende nanayı yedi.iyi günler

Sayfa 35/943 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •