Sayfa 6/24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
Arama sonucu : 192 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Orta uzun vade sistematik disiplin ve başarı

1. SASA alımlara devam ediyor evet maliyet ortalamız 6.90 TL patronun ortalaması 6.67 civarı (Son alımlarda) her ay düzenli olarak alıma devam edeceğim ayrıca Aselsan ın hareketlerinide izliyorum kıvama gelince nakit durumuma göre Alım yapacağım. Orta Uzun Vade istikrar ve başarı demektir.

2.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    SASA alımlara devam ediyor evet maliyet ortalamız 6.90 TL patronun ortalaması 6.67 civarı (Son alımlarda) her ay düzenli olarak alıma devam edeceğim ayrıca Aselsan ın hareketlerinide izliyorum kıvama gelince nakit durumuma göre Alım yapacağım. Orta Uzun Vade istikrar ve başarı demektir.
    Abi aselsanin kivami kac civaridir? Tesekurler

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 50 günlük hareketli ortalamayı takip edin üzerinde kalıcılık sağlarsa zamanı gelmiş demektir

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

4. Sasa patron alımı 8 milyon TL oldu ortalama 6.66 fiyat ile

Bugün de alım oldu yarın kap tan bakarız

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

5. Şirketimizce 29.11.2017 tarihinde Sasa Polyester Sanayi A.Ş. payları ile ilgili olarak 6,28 - 6,50 TL fiyat aralığından 392.134 TL nominal değerli, 2.514.661 TL tutarlı pay alış işlemi
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlem sonucunda şirketin sahip olduğu toplam pay 1.593.884 TL nominal değere, %0,3864 orana ve toplamda 10.532.499 TL tutara ulaşmıştır.

6. haftalık grafikte 7,14 üzeri olduğu müddetçe problem yok SASA doğru yolda ilerliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    haftalık grafikte 7,14 üzeri olduğu müddetçe problem yok SASA doğru yolda ilerliyor.
    dün 7.14 üzeri kalıcılık önemli demiştim patron 7.13 den kapattı 1 kademe hata dan bir şey olmaz.

Full SASA dayım maliyet 6.90 demiştik orta uzun vade beklentimizde trend başlangıcında ön vagonlarda yerimizi aldık.

8. şirketin yatırımcı ilişkileri ile görüştüm teşvik için (3.6 milyar dolarlık yatırım ) başvuru yapıldığını ve haber beklendiğini belirttiler. şirketin kendi imkanları ile yaptırdığı yatırımlardan 2018 son çeyreğinde açılacak tesislerin olduğunu belirttiler.

Sayfa 6/24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •