Sayfa 387/784 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Torgal Yazıyı Oku
    Son genel kurul yaklaşırken ayrılma fiyatları denemek genel kurul sonrası yılbaşına kadar ben nominal değerlere gelmesini bekliyorum
    Zaten hissenin şuanki defter değeri 1.62 TL.
    Değerinin yarısından bile az bir fiyatla çağrı yaptı, yani 0.78 fiyatla milletten malını istiyor, bu da adaletsiz bir durum var ama SPK onayladı.
    Senelerdir taşıyanlar elbette bu fiyattan vermeyecek, geçenlerde zaten 90 kuruş olunca da pek veren olmadı.
    Nominalin altında düşünülmeyecek büyüklükte bir şirket, birleşmeden sonra daha da büyüyücek, bu fiyat bu cüsseyi kaldıramaz artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Son genel kurul yaklaşırken ayrılma fiyatları denemek istenecektir ayrıca genel kurul sonrası yılbaşına kadar ben nominal değerlere gelmesini bekliyorum
    HAYAT SİZİN PLANLADIĞINIZ DEĞİL BAŞINIZA GELENLERDİR.H.SÜLE

3. Bence grafikle ters avlama yapmiolarsa, ki bu fiyatta ve temel verilerde hemen hemen imkansiz,hafta bitmeden 1lere ulasabilir. Ytd

4. Yarin ya alta salip gap dolfuracak getekirse biraz daha salip saglam destekten ziplayacak ya da gap i kopus gabi gibi kullanip direk yukari badacak. Bu oryamda Normali bu. Ha spek cok ucuksa bilemem. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    bomonti projesi ve ankara ege vadisi projesinin maliki 2017 yılı içinde yapılan değerleme raporlarında arı finansal kiralama şirketi olarak gözüküyor .bu konuda bilgisi olan varmı.buralar devirmi edildide bizim haberimiz yok veya satışınımı üstlendiler .çok ciddi bir durum var .lutfen bilenler yazsın çok endişelendim .çünkü arı finansal kiralamanın %90 ı ahmet çeliğe ait görünüyor.projeler elden uçmuş görünüyor
    bana bir bilen abi yokmu cevap verecek.hala çok endişeliyim

6. Vaay eğer öyleyse ki öyle olabilir avni birleşmeden önceki son calimini atmıştır projeyi arı finansal kiralamaya finanse ettirip ters cukka mantığıyla indra gandilemistir ki bu en iyi bildiği istir bir bakarsın borçları devralıp karı transfer etmissin avniye sonra 5 li rakamları önüne sıfır ve virgülden sonra görürsün , not, bildiğimden yazmadım ama avniyi tanıyorum yeterince

7. Son bir ihtimal su olabilir, avni yeterince yaşlanmıştır artik ahiret için hazırlık yapması gereği ve zamanı gelmiştir hacca gidip tövbe edecektir ancak bugüne kadar işlettiği yatırımcılarından hellallik alabilmek için onlara çok kazandırmak istemektedir bu nedenle iki şirketi birleştirip, onlara 0,78 den satma hakki tanıyarak hissenin onunu açmaktadır tabii ya hissedarlarda kazansındır , işte bu da bir ihtimal

8.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    bana bir bilen abi yokmu cevap verecek.hala çok endişeliyim
    abisi bomonti zaten kat karşılığı yapıyordu zaten singyo arı nınmış demek yeni öğrendik. sen asıl ataşehir için endişelen 100 küsur bin m2 arsa sngyonundu, sonra %60ını sinpaş yapıya verdi. şimdi birleşmeyle hisse verip geri alıyor.

Sayfa 387/784 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •