Sayfa 126/614 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. Burada tahtta yapıcının kavrayamadığı bir konu var sanırım,yukarı basıp sattıklarımı aşağıdan alırım,

Aşağıdan alamadıkça daha aşağı orada da maliyet düşürmek isteyen, ucuzladı diye giren yeni yeni ortaklar edinmek de..

Mal almak ve satmak için pazar ve pazarın bir fiyatı olması lazım,buralarda çok debelenir durur...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

2.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Burada tahtta yapıcının kavrayamadığı bir konu var sanırım,yukarı basıp sattıklarımı aşağıdan alırım,

Aşağıdan alamadıkça daha aşağı orada da maliyet düşürmek isteyen, ucuzladı diye giren yeni yeni ortaklar edinmek de..

Mal almak ve satmak için pazar ve pazarın bir fiyatı olması lazım,buralarda çok debelenir durur...
    Sayın 6.his spek bu fiyatlardan hala toplayacagina inanıyor ama farkında değil her geçen gün tl ve dolar bazında ucuzluyor, hepi topu 900 bin lot var piyasada

Bu soyguncu hisseye paranızı kaptırmayın. Hem paranızı hemde bol bol zamanınızı çalar

4.  Alıntı Originally Posted by Cavalryman Yazıyı Oku
    Sayın 6.his spek bu fiyatlardan hala toplayacagina inanıyor ama farkında değil her geçen gün tl ve dolar bazında ucuzluyor, hepi topu 900 bin lot var piyasada
    Ben bu tahtayı virülerünin topladığı fikrine katılmıyorum elinizde 100 lot varsa verin pasife yarım saat alıcı gelmiyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Y.T.D değildir.

5. Pasifte 45 lot alıcı var 100 lotu veriyosun 55 lotu alan çıkmıyor

Y.T.D değildir.

6. nasıl almıyor ben pasiften sattım hemde kaç lot

7. bunu beklemekten sıkıldım artık kerivitaş bile zararda 35 den 82 gitti bu uyuz eşşek hala gidecek 2012 den beri bekledim. bunu haberden başkası götürmez oda bunda yok

8.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku
    Ben bu tahtayı virülerünin topladığı fikrine katılmıyorum elinizde 100 lot varsa verin pasife yarım saat alıcı gelmiyor

Bu konuda haklısınız. Şimdilik sahipleri kendi haline bırakmış. İzocm da aynı durumda. Fakat bu diplere yakın olduğu gerçeğini değiştirmez. Sahipleri 6-7 senedir kağıdı baskılanmış ve kriz çoksaında kağıdı toplayalım diyorlar. Tavana kadar 5-6 bin lot olduğu içinde mal alamıyor ve bekliyorlar. Ellerindekimizde veremiyorlar bu fiyattan o yüzden hacimsiz ve zayıf.

Sayfa 126/614 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •