Sayfa 78/548 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 617 - 624 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

  1. Şunun şurasında 2018'in mart nisan aylarında yeni temettü açıklanabilir.(Kesin değil-Yatırım tavsiyesi içermez)Yani 4 ay sonra bi daha temettü zamanı gelecek.Kasadaki parası döviz mevduatında.Kurlardaki artış yılık karda en az 20 milyon artış demektir.
    Kağıtta aslanlar değil çakallar kol geziyor ancak benim umurumda değil neticede her yıl temettümü alıyorum.Bu çakal tayfası s.s. bir gün yukarı hareket çekecekler nasılsa.Siz de o zamanı bekleyin.

  2.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Şunun şurasında 2018'in mart nisan aylarında yeni temettü açıklanabilir.(Kesin değil-Yatırım tavsiyesi içermez)Yani 4 ay sonra bi daha temettü zamanı gelecek.Kasadaki parası döviz mevduatında.Kurlardaki artış yılık karda en az 20 milyon artış demektir.
    Kağıtta aslanlar değil çakallar kol geziyor ancak benim umurumda değil neticede her yıl temettümü alıyorum.Bu çakal tayfası s.s. bir gün yukarı hareket çekecekler nasılsa.Siz de o zamanı bekleyin.
    Kagidimiz bir supriz yapabilir. Bazi gruplarin alim listesine girmis. Gerci benim icin onemli degil ben (gecenyil hisse adetim azdi) 5bin civari temettu aldim bu yil 8bin birde nisanda alsak %90 verecek.
    Gazete geliri 24mil gelecek yillikta
    Doviz kuru farki + faiz geliri 25milyon
    Kira geliri 8milyon
    Oncu girisim kari + portfoy geliri 3mil
    Dahasi vardir. Onlari koymuyorum bile. Ozkaynak gayrumenkul guncellemesi ve degerlendirmesi vs
    60 milyon kar bekliyorum minimum.

    Bizim yolumuz uzun. Sismis kagitlarda acaba sirket kar edercek mi temettu verirmi diye dusunecegime ucuz kalmis temeli guzel dgzte yatiya kalirim yillarca.

    SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.


  3. buyrun mal ortada fiyat ortada

  4. Osmanlı yatırım 50 bin lot sattı hayır olsun inş derdi neki

  5. Her gün biri set çekiyor çakallar sofrası bildiğin cuma 91 beri 30 kademe düştü

    ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. Bu tur sahipli tahtalarin gomlekcileri forum okur.
    Bak guzel kardesim Deniz yatirimdaki ve yapi kredi yatirimdaki lotlarimi alamazsin 3 aydir bekliyorsun vermemmmm.
    Efendi gibi yapin su kagidi efendi gibi teslim edeyim.ama temeline uygun fiyat olsun sonra satarmisin ucururmusun tursusunu mu kurarsin bilmem
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

  7. Borsavizyon beyi dedigi gibi. Bizde bu fiyata mal yok. Hisse dustukce biz daha fazlasini aliyoruz. Bu fiyata bu hisse olurmu. Ben zaten demir basim 2 yil bekledim fiyatina gelmezse 2 yil daha beklerim.
    Is yatirim 300bin tasimali kredi vermis. kisada uzunda her isimi goruyor. Dgzte sinirsiz durabilir.
    Tok saticiyiz biz sunu bilesin😎

    SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. Spekülatörün klasik bıktırma yıldırma politikası.Sabredemeyen keriz silkelenir gibi dökülecek.Hesaba katamadıkları tek şey temettü için hisse alan uzun vadecidir ve bıktıramazsın.Bunların malını hak ettiği değeri verirsen alırsın spek efendi.Yalnız dikkat et çölde bahtsız bedevi misali bir kutup pandası üzerine çıkmasın.

Sayfa 78/548 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •