Sayfa 50/90 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
Arama sonucu : 716 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Ankara'dan nereden arsa alınabilir

  1. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, uzun süredir başta İstanbul ve Ankara olmak üzere belediyeleri uyardığını söyleyerek “Çevreye duyarlı kentler için çok talimat verdim. Her yerde çok katlı binalar. Bundan sonra izin verilecek binalar 5 artı bir olacak. Takipçisi olacağım” diye konuştu.

    Bu durumun yuksek emsal görmüş imarlı alanlara yansıması nasıl olur?

  2.  Alıntı Originally Posted by madok Yazıyı Oku
    SLM MEHMETTK71 (MEHMET BEY) VE EMLAK06 (TOLGA BEY) şehitali 2185 parselde m2 si 200 liradan 250 m2 yer buldum. Normalinde m2 si ne kadar kaç lira civarında olmalıdır. Bir arkadasım aynı parselden m2 sini 160 tan almış. Benım alacagım fıyat pahalımı sizce? m2 sini kaçtan bulursam almalıyım? Ayrıca parselın 2185'in içinde 2186 parsel var 169 m2 oda trafo merkezı sanırım nitelik olarak plon yeri yazıyor bunun 2185 nolu parsele eksisi olurmu? Birde yanında eskı taş ocağı var bununda eksisi olurmu? 2185 nolu parsel plan çalışmalarına giriyormu? Son bır soru daha bir kaç yıl içinde minumum getırısı ne olur cevaplarsanız memnun olurum. tşkler
    Merhaba Sayın Madok;
    200 tl çok yüksek bir rakam ayrıca lokasyon olarak benim size önereceğim parseller arasında değil yani 150 tl bile olsa önermem.
    Bu parselin üzerinden yüksek gerilim geçiyor,ihtiyaç nedeniyle satılığa çıkardığınız zaman karşınızdaki kişi plandan anlamaz ise satma konusunda sizi yoracağı kesin,ayrıca bu parselden hisse almadan önce Karayolları Genel Müdürlüğünden İzmir otoyolu için Kamulaştırma yapılıp yapılmayacağı hakkında görüş almanız gerekiyor.
    Diğer bir konu ise bahsetmiş olduğunuz 2186 parsel konusu,2185 parsel içerisinde yer alan 2186 parselden dolayı Elektrik Dağıtım firmasının şerhi olabilir yine satış yapmak istediğiniz zaman ilgili memurun izni gerekebilir.Tarlanın üzerinde şerh olup olmadığı,ipotek ,vb bilgileri Tapu Durum bilgisi alarak kontrol edebilirsiniz.

    Piyasa durgun,satış seviyesi maalesef düşük 1-2 yıllık arsa yatırımı yapmamanızı öneririm.Arsa doğru yerden alındığı takdirde her zaman kazandırır.
    Bugün Çayyolu,Beytepe,Alacaatlı ,Yaşamkentte 1 metre arsa bile çok yüksek seviyelerde iken yarın bu bölgenin devamı olan Mahallelerde aynı seviyelere çıkacaktır..

  3.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    AKP Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan, uzun süredir baÅŸta Ä°stanbul ve Ankara olmak üzere belediyeleri uyardığını söyleyerek “Çevreye duyarlı kentler için çok talimat verdim. Her yerde çok katlı binalar. Bundan sonra izin verilecek binalar 5 artı bir olacak. Takipçisi olacağım” diye konuÅŸtu.

    Bu durumun yuksek emsal görmüş imarlı alanlara yansıması nasıl olur?
    Sayın Taylan;
    İnşaat sektörü bugün 200’ün üzerinde sektöre katkı sağlamakta aynı zamanda ülkemizde 2 milyon kişinin istihdamına katkı da bulunmaktadır.
    2017’de devam eden projeler ile birlikte yüzde 5 büyüyeceği öngörülüyor. İnşaat malzemeleri ihracatının da yükselerek 16-16,5 milyar dolar arasında gerçekleşmesi bekleniyor.

    İnşaat sektörü,ülkemize büyük katkılar sağladığı için olumsuz yönde kararlar verilemeyecektir.Bu kararlar büyük inşaat firmaları tarafından incelendikten sonra gerekli görüşmeler yapılacaktır.
    Saygı ve Selamlarımla

  4. Sn mehmet71
    Konut malumunuz peşin değilde düşük oranlı faiz kredileri ile alınıyor genelde...

    Ancak konut faizleri yükselmeye başladı ...
    Benim sormak istediğim konutta ki kredi oranlarına bağlı büyük durgunluk olma ! İhtimali arsa & tarla alış satışlarında bıçak gibi kesecek mı ?
    Özetle arsa alım satimlari 1-2 yıl iyice durgun geçer mi ?

  5. mrb. arkadaslar dodurga kadastro planlari ne oldu hep gelecek ay deniliyor ama gelecek ay hic gelmiyor. budami 5+1 düzenlemesine takildi?

  6.  Alıntı Originally Posted by sahin06 Yazıyı Oku
    mrb. arkadaslar dodurga kadastro planlari ne oldu hep gelecek ay deniliyor ama gelecek ay hic gelmiyor. budami 5+1 düzenlemesine takildi?
    kendim sordum kendim cevapliyayim: ocak ayindan itibaren dodurga cevre yolu icerisinde kalan bölgenin kadastro tapularinin verilecegi söylendi.

  7. yaşamkent çevreyolu dışından ne zaman imar geçecek şehitali ye bağlı karşı tarafda yer kalmadı burasına hala bir yonca bile açılmadı ,ne varsa yine akpartili belediyelerde var Etimesgut a bağlandı bekle dur artık

  8.  Alıntı Originally Posted by sahin06 Yazıyı Oku
    kendim sordum kendim cevapliyayim: ocak ayindan itibaren dodurga cevre yolu icerisinde kalan bölgenin kadastro tapularinin verilecegi söylendi.
    sayın şahin06 kadastro tapuları ne demek? imar tapuları mı demek istediniz? bahsettiğiniz bölge tam olarak neresidir?

Sayfa 50/90 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •