Sayfa 542/1001 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bloomberg TV gibi SAYILI ekonomi kanalına göre Türk Vatandaşlarının vizesiz bir şekilde Avrupa ülkelerine göre seyahatinini mümkün kılacak düzenlemeler yoldaymış...

maksat açıkçılara borsacılara moral desteği atmak havayı yumuşatmak idi...

Kii gün sonunda bunun çok başarılı olduğunu görüyoruz

amma gerçekler böyle mi acaba ?

Ahhanda bugün yaşanan hadise

Uçak kapısında Türklere pasaport kontrolü! Sadece Schengen yetmez!

Almanya'nın Frankfurt Havalimanı, schengen vizesi olduğu halde Türk turistlere uçağın kapısı önünde pasaport kontrolleri yapıyor, yolculara, Türkiyede ne kadar kaldınız diye soruyor...

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/u...etmez-2117274/

her fırsatta hakaret olacağı bu ?

Farklı bir muameleye mi bizi tabii tutacaklardı ?

şimdi bizim dışişleri bakanıda SHOW olsun TV'de adından ve muhteşem icraatından bahsedilsin diyerek eminim yarın ilk ALMAN uçağından inenlere aynısın yapacak ...Spikerde diyecek ki misliyel mukabele ettik...

BU Alman medyasında çıkınca seneye seyahat planını yapanlar için Türkiye gelecekseler bile vazgeçeceklerdir...

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolar zaten 20 TL bile olacak bu ülkede mecburen olacak isteselerde istemeseler olacak,net bir tarih vermiyorum ama 2023 civarı mümkün. ben bu halkın ithal tüketimi kredi ile yapmasına ayrı gıcığım. iphone x olsun bakalım 30000TL. kim alıyor. o yüzden dayatılan vergilere kızamıyorum artık. özellikle otomobil ve telefonda vergiler çok çok arttırılmalı. herif kalkmış şahine binen adamı aşağılıyor sen kim olursun lan k.pek, 60 ay vadeli aldığın ithal aracınla o adamdan daha şerefli değilsin. bu sözlerim sana değil haa anonim ortaya.
    Dolar 20 TL ı Phone 30.000 bu düşüş yaramadı power abi

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. yarın her ikiside yeşil kapıyacak az önce hem doların hem Euro’nun falına baktım dert etmeyin

4.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Bloomberg TV gibi SAYILI ekonomi kanalına göre Türk Vatandaşlarının vizesiz bir şekilde Avrupa ülkelerine göre seyahatinini mümkün kılacak düzenlemeler yoldaymış...

maksat açıkçılara borsacılara moral desteği atmak havayı yumuşatmak idi...

Kii gün sonunda bunun çok başarılı olduğunu görüyoruz

amma gerçekler böyle mi acaba ?

Ahhanda bugün yaşanan hadise

Uçak kapısında Türklere pasaport kontrolü! Sadece Schengen yetmez!

Almanya'nın Frankfurt Havalimanı, schengen vizesi olduğu halde Türk turistlere uçağın kapısı önünde pasaport kontrolleri yapıyor, yolculara, Türkiyede ne kadar kaldınız diye soruyor...

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/u...etmez-2117274/

her fırsatta hakaret olacağı bu ?

Farklı bir muameleye mi bizi tabii tutacaklardı ?

şimdi bizim dışişleri bakanıda SHOW olsun TV'de adından ve muhteşem icraatından bahsedilsin diyerek eminim yarın ilk ALMAN uçağından inenlere aynısın yapacak ...Spikerde diyecek ki misliyel mukabele ettik...

BU Alman medyasında çıkınca seneye seyahat planını yapanlar için Türkiye gelecekseler bile vazgeçeceklerdir...
    geçen aylarda paris aktarmalı Los Angeles'a gidiyordum,pariste uçaktan inerken uçağa ilaç bastılar,uçağın kapısında tek tek vize kontrolü yaptılar,benim ABD vizesi olmasına rağmen büyüteçle iyice bir incelediler. uçak thy falan değil haa air france,thy olsa neler olacaktı bilmiyorum. yannız şunu biliyorum vizesiz avrupa HAYAL.

Milyonluk sporculara vergi indirimi

En çok verginin 5 milyonu aşkın asgari ücretliden alındığı ülkemizde, milyonlarca dolar kazanan sporculara tanınan gelir vergisi indirimi 2 yıl daha uzatıldı.

http://odatv.com/milyonluk-sporcular...412171200.html

Londralı veya Maliye Bakanı neden buna karşı çıkmadı merak konusu Mesala FB'de Robin van Persie adında bir utanmaz var ... açtırma kutuyu söyletme taraftarı

Son dakika! Türkiye Kudüs konusunda BM'yi uyardı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak resmen tanımaya hazırlandığı iddialarına ilişkin değerlendirmesinde herkesin "bölgeyi yeni felaketlere ve çatışmalara sürükleyecek adımlardan kaçınması" gerektiğini söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...yardi-40667844

Dışişleri Bakanlığı Yine SHOW Mu Yapmayı Amaçlıyor Yoksa Ciddi Mİ ?

ABD yerine BM ?

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Milyonluk sporculara vergi indirimi

En çok verginin 5 milyonu aşkın asgari ücretliden alındığı ülkemizde, milyonlarca dolar kazanan sporculara tanınan gelir vergisi indirimi 2 yıl daha uzatıldı.

http://odatv.com/milyonluk-sporcular...412171200.html

Londralı veya Maliye Bakanı neden buna karşı çıkmadı merak konusu Mesala FB'de Robin van Persie adında bir utanmaz var ... açtırma kutuyu söyletme taraftarı
    Siz o milyonlarca doların o futbolculara gerçekten verildiğine inanıyor musunuz?
    Ben gerçekten verildiğine inanmıyorum.

Alıntı Originally Posted by GN-z11 Yazıyı Oku
    Siz o milyonlarca doların o futbolculara gerçekten verildiğine inanıyor musunuz?
    Ben gerçekten verildiğine inanmıyorum.
    keçiörengücü diye bi takım var
    birileri o takımın tüm hesaplarını bile incelese
    altından ne çıkacak çok merak ediyorum
    bide başakşehir ve osmanlıspor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 542/1001 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız