"Artık dönebilirsin" lafı, "provokasyon amacına ulaştı" demektir. Ve uluslararası bir suç itirafıdır.
alıntı
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dün komşuya misafirliğe gidecektim aradım, müsait değillermiş, ilerleyen günlerde onlara ziyaretimden memnun olacaklarını söyledir... "Ohhaaa" dedim yaa, "yuhh" dedim, "Sen kimsin laynnn" dedim.. komşu altan almaya çalıştı ama ben dinler miyim, çarptım telefonu suratına, kapattım, hemen arkadaşları aradım, "Yürüyün gidiyoruz" dedim, atlayıp geldiler vardık komşunun kapısına, kapısına vardık dediysem kapı mı çalarım bu saatten sonra, attım taşı indirdim camı, girdim içeri, girer girmez hoppp komşu karşımda, ortam gerildi,, dışarıda arkadaşlar bağırıyor, ben zaten barut, dedim ki, "Geldim kahve içeceğim", komşu dedi "Çık git, yoksa polis çağırırım" "Gitmem ulan, kimsin sen!" dedim, neyse polis geldi attı beni dışarı..Komşuluk bitmiş!...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri